Allahkahretmesin1 2 senelik evliyim bu sene tatile gitmeye karar verdik ilk tatilimiz olacak deniz düşünüyoruz ama aklımıza bir yer gelmiyor var mı şuraya gittim çok memnun kaldım dediğiniz yerler (çocuğa uygun olmasına gerek yok )
Umran__37 Allahkahretmesin1 hilton dalaman sarıgerme otel ultra hersey dahil ve cok guzel denize sifir guzel bi otel memnun kalirsiniz
Hatice-x Allahkahretmesin1 nereye daha yakınsınız bilmiyorum ama bizde hataya ailemi ziyarete gidicez ordan da Hatay Arsuz’a tatile İnşallah otorafa yakınsanız Denizi de güzel ayrıca cidden fiyatlarda çok uçuk değil
Elisarli Kuşadası grand Asya blue otel geçen yaz gitmiştik eşimle 4 gece 5 gün kaldık aile oteliydi memnun kalmıştık
Allahkahretmesin1 Elisarli Orayla da görüşeyim bi 😊 denize yakın mı birkaç fotoğrafa baktım ama deniz pek gözükmüyordu
Elisarli Allahkahretmesin1 evet otel denize 0 ama fotoğraflarda havuzu görünüyor çünkü bayırlı otel üstte kalmış oluyor yani o yüzden
Allahkahretmesin1 Umran__37 Görüşeyim orayla da Antalya’da birkaç otelle görüştüm fiyatlar baya uygun geldi şüphelenmedim değil
Allahkahretmesin1 incircekirdegi93 Merkezde değil de daha çok denize sıfır olanlara bakıyoruz biz de öyle gezmeyi planlıyordum fakat evdeki hesap çarşıya uymadı eşimin yıllık izni vardı geçen ay o zaman para yoktu şimdi para gelecek bir yerden ama izin yok 😂 mecbur izin almak için birilerini öldürücez 😂
Allahkahretmesin1 Hatice-x Valla Kayseri’de yaşıyoruz ama yakınlık önemli değil hpşumuza giden bir yer bulabilirsek inşallah neresi olursa gitmeyi düşünüyoruz
Havvack Deletedmom83940 rox royal otel guzelMiydi?? Kaldiniz mi?? Bu sene orayi dusunuyoruz ama bazi sayfalarda yorumlar cok guzel bazi sayfalarda cok kotu o yuzden cok emin olamadim
Deletedmom83940 Allahkahretmesin1 ne 10-15 i kız geçen sene 3.500 tl’ye balayı yaptık bu otelde şimdi fiyatlar arttı tabi ama 10-15 tutmaz herşey dahil bi otel birde
Allahkahretmesin1 Deletedmom83940 Yok sadece otel değil gidiş dönüş gezme vs de içinde olarak öyle bir miktar ayırdık