benimmdunyamm Bende hiç olmazdı ama uykuda ağzımin suyu o kadar akıyor ki islakliga uyanıyorum yani sabaha kadar oluyor rahatsiz oluyorum acaba yatarken burnum tikaniyir nefes mi alamıyorum anlamadım yani önceden böyle birsey olmazdı bana
Melekebbr benimmdunyamm gebelikte gastrit ve reflü olabiliyor mide asidinin artmasıyla. Ondan kaynaklıdır muhtemelen
hulyadem-01 benimmdunyamm uyumadan 2 saat önce yemeği bırakın fazla yemekten hemen sonra uyursanız sindirememiş olursunuz ve buda mide de suyun kalmasına sebep olur fazla suda ağızdan mecbur geliyo 😏
benimmdunyamm hulyadem-01 yemiyorum aslında ben en son saat 7 de yemek yiyorum başka birşey yemiyorum ama bence burnum kapanıyor
Zeynepppdyg benimmdunyamm benimde gündüz uykularımda bir kaç seferdir oluyor🥹🙈doğum yaklaştıkça hamileliğe bağladım hergün olmuyor ama ara ara oluyo🙈
enesayazmoom benimmdunyamm benim burnum da et var uzun zamandır geceleri uyurken istemsiz ce agzim acik yatıyorum. Hamilelik sürecinde de bu biraz arttı geniz akıntısı çok yaşıyorum ve mide yanması kan akışından dolayı burun tıkanması kanaması hamilelikte normal diyorlar
Karabiber benimmdunyamm bağırsağı da kurt ya da parazit vardır. Biz böyle durumlarda ekmekmarası sarımsak falan yeriz. Ama şimdi hamilesin, belki tansiyon sorunu olur. Sanırım doktora görünmek en iyisi
Yagmurhalil benimmdunyamm bende aynı şekildeyim. Islaklığa uyanıyorum bende tek ben yaşıyorum zannediyordum. Meğerse hepimizde varmış