aylinnntrhn kızlar bebeğim sabahtan beri durmuyor. sürekli hareket halinde belki abartı gelicek ama 1 dk bile durmadı. bide karnımda ağrı yapıyor hareket ettikce neden acaba böyle? cok asagıda hissediyorum
Lahinnn aylinnntrhn haftası onde mi sizde şeker var mı ? Tansıyonunuzu bır de kontrol edin kac litre su ıctıniz , ? Tatlınbıseyler yedıysenız belkı ondan mı acaba
aylinnntrhn Lahinnn haftasıyla uyumlu aynı gidiyor şeker yok canım su da bol bol tüketiyorum🤷🏻♀️ tatlı degil de herzaman tükettiğim şekilde meyve yedim ama yemediğim zamanlarda da aynı devam ediyor hic durmadan 🤷🏻♀️
Lahinnn Bazı bebekler panikleyınce cok hareket edermıs bazıları da kenara cekılır hıc oynamazlatmıs oyle okumustum fakay 10 hareketten fazla mı ? Gun ıcnde o onemli. 10 dak ax olması skıntıymıs ama fazla olması tatlı yemek yapar derler ama
aylinnntrhn Lahinnn yok canım tatlı tüketimim de normal yani birkaç meyve yemiştim sadece onun dışında bişey yok🤷🏻♀️aslında sabahtan beri böyleydi saat 2 gibi eşimin kaza yaptığını öğrendim haliyle biraz ağladım stres yaptım ondan beri de devam ediyor o da böyle ağrılı hareketler🤷🏻♀️
Lahinnn aylinnntrhn cok gecmıs olsun kuzum umarım sıkıntı yoktur valla ıste demekki psikolojik olabılır bızım bebek de hareketli iri bır bebek hıçkırk cokmoluyor ben de ona korkmustum normal demıstı doktor
aylinnntrhn Lahinnn çok teşekkür ederim buna da şükür eşimde bişey yok arabamız pert ama sağlık olsun🫠 bizimkinde de cok hıckırık oluyor ☺️