Alshdksb Bebeğimin doğumundan itibaren ayak bileğinde poposunda ellerinin üstünde kafasının üstünde sizce bu doğuştan morluk normal mi kan verdik herşey normal dendi ama bu durumu başka yaşayan varmı bilmiyorum içim rahat değil😔
Neslikra06 Alshdksb bir yerde okumuştum dolaşım bozukluğu oluyormuş sanırım morluk hani böyle bebeklerin popo arkasında morluk olur ya büyükler işte arkası erkek vs derler işte aslında bu dolaşım bozukluğundan kaynaklı bişeymiş belki öle bişidir okuduğumu söylüyorum kesin öyledir demeyim de
Aysemeva0306 Alshdksb kızım bir yaşında ve doğduğundan beri poposuna ayak bileğinde o morluk var. Arkası erkek de değil ikinci kızım yolda 🙈 Moğol lekesi diye duymuştum ama neden oluyor onu hala bende çözemedim.
Htcerdogn Alshdksb ya benimde bebeğimin göz çevresi mor 🥺 sanki günlerce uyumamış gibi korkuyorum bende
prens_annesii Oğlum 1 yaşında poposunda var morluk o geçmiyormuş sanırım çünkü erkek kardeşim 13 yaşında onda da var halâ bebekliğinden beri .. Ama popo hariç başka bir yerinde yok siz sordunuz mu doktora ?
Alshdksb prens_annesii evet doğduğunda çocuk doktoruna göstermiştim normal dendi sonradan kan verdik normal çıktı yinede burda da sormak istedim
Gulcanozzz Alshdksb mongol lekesi de olabiliyor bazen ilerleyen yaşlarda geçiyor bi internetten araştırın o tarz bişey mi en azından benzer bir şeydir belki
Princessmom Alshdksb kızım doğdugundsn beri poposunds morluk var 3 yasında hala var. Moğol lekesi diye geçiyormuş