Sleepless_Mother Özür diliyerek soruyorkm kizalar bı kaç gündür var bu ama bu akşam kasiklarim.cok ağrıyor ve vajinama vuruyor ağrısı. Bu normal mi yoksa acile gitmem gerekiyor mu 28+4 ddyim
Tugce3441 Sleepless_Mother normal ayaklarım sankı uzun yol yürümüşüm gibi agrıyor vajina üstüne vuruyor doktorum normal dedı
Pcoslubiranne Sleepless_Mother 1 aydir cekiyorum.28+4um doktor normal dedi.Benim cok agriyor hatta aciyor.
sliya30 Sleepless_Mother 19 haftalık olucam ağrım var umarım gecer hep uyurken oluyor uzanınca birde afedersiniz tuvalette çok kötü bi ağrı
mhmmddgc Sleepless_Mother Bebek büyüdükçe baskı artıyor ondan dolayıda ağrılar olabiliyor. Ya bacak aranıza yastık yada kalça üstüne yastık koyarak ordaki baskıyı azaltabilirsiniz
A-y-s-e-g-u-l Normal canım 33 oldum o haftalardan beri çekiyorum. Yastık koy arasına magnezyum kullan biraz iyi geliyor
Sleepless_Mother Pcoslubiranne yaklaşık 2 haftadır bu böyle ayın 22 randevum var bakalım ne diyecek teşekkür ederim canım ♥️
Sevgilii17 Sleepless_Mother ayy hiç sorma bacak ara kemiklerim zonk zonk ediyor gece yatarken sağa sola dönemiyorum bende 35 haftalığım bu şikayetim 30 haftada başladı hala devam
Sleepless_Mother Sevgilii17 daha var diosun yani 😑 Allah yardım etsin canım hepimize ilk hamilleigimde böyle bişey yoktu ondan bilmiyorum bende ♥️♥️