Evinasya Merhabalar güzel Anne ve anne adayları, bugün 15+1 deyiz. En son devlete gittim 13 haftada doktor bişey demedi cinsiyet için. Sizce şimdi net belli mıdır.? 16 da gitsem yanılma olur mu acaba.?
Annesininportakali53 Evinasya 16 da devlet söylüyor pozisyonu uygunsa net belli olur değişmez ama bebekle alakalı malesef bebegin pozisyonu uygun olmadıkça ogrenemiyoruz bende 3 gün sonra 21 haftalik olcam artık öğrenmeyi umuyorum pozisyonu nedeniyle daha doğrusu aşırı hareketli oluşu sebebiyle hiç ogrenemedik
Gaye_zeliha Ben 12 haftalık zannediyorum ama ultrason da 13 haftalık çıktı bugün öğrendim cinsiyeti minik bir prenses geliyormuş 🧚🤍
Evinasya Minik_prenses malesef işte, bende cinsiyet için özele gidicem. Teşekkür ederim sağlıkla büyüsün
Muhammedinannesi2424 15+3 um 13 haftalik gitmiştim. Devlete gidiyorum. Doktorum bayramdan sonra gel dedi hem ayrintili icin hemde cinsiyet için. Gittiğimde 16 haftalik olacağım. Ultrason da 1 hafta önde gidiyor. Belli olur diye umut ediyorum.
hemsireanneeee Muhammedinannesi2424 16. Hafta ayrıntılı için çok erken ama değil mi🤔 18 den sonra yapılması gerekiyor ama 18 bile erken sanki