hulyaca Senem_11 öyle çok değil zati hafif hissediliyor bu süreçte. 21+2 yim ben de. İlk gebeliğimde plesanta önde olduğu için 22 de hissetmiştim hatta. Bu sefer erken hissettim ama şiddetli zamanlar daha sonra olacak inşallah ☺️☺️
Busekradg Senem_11 Bende bugun 20 oldum iki gündür hissediyorum çok şükür bi gün geceleri atıyor bugun mesela hep gündüz oynadığı oldu değişiyor ama tabi çok çokta atmıyor bir aya anca düzenlenir sıkmayın canınızı 😙😙😌😌
egemomss Senem_11 ilk gebelikte 25e kadar hissetmeme olabiliyormuş zaten o yüzden cok fazla takılmıyorum 🙂
Senem_11 egemomss masallah 4 gun fazlasın benden 🤲bende iste az hissediyorum gun ıcınde korktum bide bazen karnım kucuk gıbı hissediyorum bir gun ince buyuk geliyor gozume bir gun sonra kucuk 😊
Muhammedinannesi2424 15 haftaligim hissediyorum bende elimi koyunca biraz daha net hissediyorum. Cok hareketli zaten
egemomss Senem_11 bende çok fazla hissetmiyorum zaten korkma normal doktorum 22.haftadan sonra daha çok netleşir dedi🙂 ne güzel işte benim göbeğim hemen büyüdü 😁
Muhammedinannesi2424 Senem_11 Benim 4. Gebeligim ben basta bebek degildir diye düşündüm ama doktor ilk gebeligim degil erken hissedersin demisti. bebegin hareketleri onlar diyince bende öyle inandim ona göre oynadıkça seviyorum konuşuyorum 😁
Senem_11 egemomss ya bende kafada kuruyorum iste hareket olayını devamlı karnımı durtuyorum hareket etsin diye 😂 kız oyle deme karnım az buyuk olsun artık yani ben galiba bir gun kucuk bir gun buyuk goruyorum cok takıntı yaptım 😂
Senem_11 egemomss dur bakalım 2 hafta sonra buyuyevek mı gobegım 22 hafta olursa ınsallah sag saglım 🤲😊
egemomss Senem_11 bende yapıyorum onu ama sabah uyandığında açken sırt üstü uzanıp kendini bir dinle o zaman net hissediyorsun😍 benimki büyüdü hiçbir şey olmuyor psikolojim bozuldu zaten sıcak 😁
Senem_11 egemomss sabah direk karın agrısı yasıyorum kız lavobaya gıdıyorum ilk ısım 😂aklıma gelmiyor o an hareket 😂
egemomss Senem_11 bende de oluyor karın ağrısı ama uyanır uyanmaz kahvaltı yapamadığım için biraz uzanıp hissetmeye çalışıyorum😁