Nskyhn Tugce3441 bikini aldım bol bol. Yani alt bikini bol aldim. Denizden çıktığım gibi hemen gidip değiştiriyorum onu kurutuyorum sonra tekrar girersem onu degistirip kuruyu giyiyorum. Kendimi hiç ıslak bırakmıyorummm. 2 tane aynı renk aynı model aldım yaani
Zeyzeynepnep Tugce3441 penti’de mayo da var, atletli sort etekli de. Ben iki mayo aldim biri “mama” kreasyonundan digeri de normal mayo ama bedenini biraz buyuk aldim
ece_brk Tugce3441 ![https://mutluresim.com/images/2022/07/16/3rYbm.png] Böyle birşey giyebilirsin canım
Tugce3441 Nskyhn teşekkür ederım ❤️ KIZLAR BU ARADA EŞİM BİKİNİ ALTINA ASLA İZİN VERMEZ ACABA ŞORT VE BİKİNİ ÜSTÜ GİBİ BÜSTİYER GIYSEM ABES KACARMI
Nskyhn Tugce3441 evet evet öyle yap. Ben üstüme açık bikini giymiyorum göğüsleri tamamiyle kapatan model aldım ama alt öyle değil tabi. O yüzden şort al ama 2 tane al çıkınca hemen kuruyu giyersin. 🥳
SutlacimiYedimmiBen Tugce3441 gideceğin yere bağlı tabiki ama bnde sort giymiştim birde üstüne spor sutyenimi ama zaten deniz şortu var ondan alabilirsin
kizilimmsi Ben mini şortla halter yaka büstiyer giydim kadinlar plajinda oldugumuz icinde gayet rahattım. Arkadaşım diğer kadınların gobegime baktığını vs söyledi ama çokta önemli değil yani
Melake Ben mayo giydim bi sorun olmadı açıkçası sonra direk değiştirdim suyun içinde bi rahatsızlığı olmadı ama denize girmeden önce bi rahatsızlık verdi şort üstüne bikini üstü bence daha mantıklı almadıysanız
tupbebekannesi123 Tugce3441 ben hem mayo hem bikini almıştım mayo ile hiç rahat edemedim 2 bikini aldım sürekli değiştirdim hiç ıslak kalmadım bikini altına ekstra deniz mayosu veya eteği alabilirsin
Bayancorek Tugce3441 Bikini tercih ediyorum daha rahat mayodan , rahatsız oluyorsanız deniz şortu tercih edebilirsiniz lcw de falan var. 🌸
Zeynepppdyg Tugce3441 ben mayo giydim bikini öneriliyor ama kendmi rahat hissedemem diye mayo tercih ettim 😅bu kilolar doğumdan sonra hızlıca gider inşallah😂
teachersrn Tugce3441 tankini tavsiye ederim, iki parça, göbeği kapalı, hatta bazı modellerin bel kısmı baya bol, ben çok rahat ettim. Şortlu olanları da var, ben trendyoldan angelsin marka tercih ettim
Ecceee Tugce3441 ben hep bikini ile giriyorum, gebelikte 10 kilo aldım ama bikinilerim oluyor hala..zaten göbeğimiz yukarı doğru çıktığı için altlar çok rahat oluyo, benim memelerim de çok büyümedi o yüzden aynı üstlerle de devam edebiliyorum