Vera09 Bbcrrr 5+5günlüksünüz bugün. Adet tarihinizn ilk gününe göre hesaplanır. İkiz burdan belli olmaz hem değer çok yüksek de değil ne zaman kontrole gitmiştiniz?
sym25_ Bbcrrr kaç haftalık olduğu son adet gününe göre hesaplanır ki Zaten her ultrasona girdiğin zaman orda da gözüküyor kaç hafta kaç günlük olduğu. Tek gebelikte beta değeri iki günde bir iki katı artarken ikiz bebeklerde üç dört kat daha fazla artar.
Bbcrrr -Papatya- kese göremedi doktor çarşamba günü çağırdı bugün çevremdekiler ikiz olma ihtimali de olabilir falan deyince ben bi annelere sorayım dedim :)
-Papatya- Bbcrrr ikiz dediğim gibi kese ile alakalı hiç hcg değerini duymadım Hakkınızda hayırlısı olsun inş 🤲🏻
Bbcrrr sym25_ çarşamba günü gel dedi o zaman belli olur dedi doktor bakalım bekleyelim inşallah hayırlısı olsun inşallah sağlıkla haberler alalım inşallah
Zey-neppp Bbcrrr 3 4 hafta arasında. En geç 1 hafta içinde keseyi görürsünüz ☺️ İkiz olduğunu sanmıyorum o kadar Yüksek bi değer değil.
Bbcrrr Zey-neppp hadi bakalım sağlıklı olsun da başka bişi istemiyorum sadece çevremde konuşanlar aklıma soktu ikiz de yoktu aklımda 😂