benimmdunyamm Ben 3 kere nst girdim hareket için hiç o bastığımız şeyden vermedi hemşireler sadece bağlıyorlar nstye
Tugcebanu benimmdunyamm devlette vermediler özelde verdiler bana da farklı oluyor sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
miraninannesii benimmdunyamm bende özele gidiyirum 5 kere falanda girdim nstye ama banada vermediler hic
Misraninannesi Banada vermediler hiç ama bir kere yanımdaki kadına vermişlerdi bebeği çok hareketsiz diye ikinci kez nstye giriyordu,belki sorun olan durumlarda tuş veriliyordur
sMyL benimmdunyamm tuş olayını hiç çevremde de duymadım. Hatta ilk okuduğumda anlamadım yorumlara devam edince ne olduğunu anladım 😂 ne oluyor o tuşa basınca hareketle sancı birbirine karışmasın diye mi?
HafsaMeyra Bende 38.haftadayım bu zamana kadar 4 kez falan girdim nst ye sadece son girişim de verdiler öncekiler de vermemişlerdi
ikincicivcivim benimmdunyamm İlk hamileliğimde başka bi özel hastaneye gidiyordum şuan başka bi hastaneye gidiyorum henüz nst zamanım gelmedi ama ilkinde de hiç tuş falan vermediler hiçte duymadım açıkçası ne işe yarıyor
benimmdunyamm ikincicivcivim bebeğin hareketlerini takip ediyorlar sanırım hareket ettikçe basiyorsun