pkos_dunyam minikumutlar üzüldüm senden ümitliydim 🫣 devam edecek misin takibe. Gel senle hayıt macunu kullanalım 🥹
minikumutlar pkos_dunyam kuzum hayıt otunu kullandım ben ya işe yaramadı kan testimde negatif ama adette olmadım😔
Busra-01 minikumutlar ben yapmıştım o mu etkili oldu bilmiyorum 2 ay sonra hamile kalmıştım ama kimyasal oldu
pkos_dunyam minikumutlar hayıt otu yaramıyor tek başına. Bu instgramdan nihalin bahçesinden macun düşünüyorum bi araştır istersen🌸
minikumutlar Busra-01 soğan suyu nasıl yapılıyodu canım anlatırmısın ne zamn bırakılmalı bunay deniyeyüm olmadı
minikumutlar pkos_dunyam Busra-01 kızlar doktorum şey dedi bu ay kullandığım ilaçların etkisi bi kaç ay sürüyormuş sevindim buna
pkos_dunyam minikumutlar onu 6 ay kullandım hiç bi işe yaramadı. Yaramadığı dediğim hakkını yemiyim adet oldum 2 ay düzenli sonra oda yaramadı ama fayda gören çok var. Denemediysen dene derim
minikumutlar pkos_dunyam canım eşim hiç gitmedi doktora henüz haftaya salı sperm testi için gidicez 1.5 senelik evliyim 1sene olucak eylülde
minikumutlar pkos_dunyam çok etkisini gören okudum ama canım tabü herkesde aynı olucak diye bişey yok