elfknk98 Spinal sezeryanda doğum esnasında eş girmezse baska bir yakını ameliyata alıyorlar mı bilginiz var mı
pusatmom35 elfknk98 ameliyat esnasinda zaten sağlık çalışanları orada en az 6-7 kisi oluyor bende öyleydi. Korkmanıza gerek yok☺️
Ceydahisir elfknk98 Benim eşimi almadılar daha doğrusu ben doğuma girerken istemiştim ama önceden anlaşma yapılması gerekiyor vs demişlerdi allahtan hemşireler çok ilgiliydi
Semrasular elfknk98 sezeryan doğumda içeri kimseyi almıyorlar ameliyat olduğu için. Normal doğumda alıyorlar hatta benim doktorum normal odada yaptırıyor normal doğumu müzik yada dua açabiliyorsunuz. Sezeryanda hepsi yasak 🫣
elfknk98 Ceydahisir benim hastanede eşe izin veriyorlar ama diğer yakınlarına izin veriyorlar mi onunla ilgili bir bilgim yok pazartesi arayip sorucam
Pyrz_07 elfknk98 4750 tl ama içinde testler yok 150 tl kan testine verdik perşembe günüde 550 tl korona testine vericez hem bana hem yanındaki refakatçiden istiyorlar
elfknk98 Pyrz_07 ben persembe günü gittim ayin 20si diye anlastik bende kan testlerine para verdim ama hic corona testinden bahsetmedi direk carsamba sabahtan gelin dedi
Pyrz_07 elfknk98 biz daha geçen gün fiyat aldık murat doruğun devamlı hastasıyım 4500 dediler test parasının ekstra olduğunu ve fazla kalınırsa yatak ücretide ekstra alınacakmış