aleyulutas Kebelekim Oğlumun adı Atlas olacak, her şeyi hazır olmasaydı Atlas Milan koyacaktık ama kısmet değilmiş 😅
Helene16 Silaceren bizde Aren koymayı düşünüyoruz ama Ermeni ismi olması biraz düşündürüyor. Ermeni değiliz ve o şekilde anlaşılır mı diye kararsız kaldık sizin böyle bir çekinceniz oldu mu ☺️
Ipeksari57 Kebelekim Ayni durumdan muzdarip biriyim burda daha önce post da açtım ama yok içimize sinmiyor. Ben begensem eşim begenmiyor. O begense ben beğenmiyorum. Bir de kızımıza uysun istiyoruz ama o da olmuyor. 34+5 olduk ha doğdu ha doğacak fikir bile yok aklımızda hani şu bir ihtimal olabilir diyeceğimiz isim bile yok. Bende şuracıkta yorumları okuyayım bari 🙄🙄
Kubrahmet0807 Aydabu36 @Elifderin34 merxas kürtçe bi isim, mer ‘erkek’ xas da ‘has’ anlamına geliyor yani erkeklerin hası. Komşumuz koymuştu çok güzel bence de.
Elifderin34 Kubrahmet0807 ben türkçe isimler koyulmasını daha çok beğeniyorum arapça Farsça yada İngilizce kökenli isimlerden ziyade göktuğ gökalp gibi Türk asıllı isimleri beğeniyorum herkesin beğendiği tarz farklı tabi ki :)
Princessmom Kebelekim eşim fanatik Galatasaraylı ve bebegmizn burcu aslan olacağı için Aslan koyuyoruz biz 🦁😂
Ipeksari57 Kebelekim Kız olsa baya isim seçeneğim benim da var vardı ama erkek olunca isim bulmak gercekten zor 🤷♀️
Asasasas Dedemin ismi Kaplan, biz onu koyacağız veya eski isimlerden Göltuğ olabilir.. ikisi de hiçbir yerde duymadığım en değişik isimlerden bence 🥰
MaxMom Deletedmom73711 Yazdıgınızı görünce yok artık dedim :) Atlas hariç tamamı benim isim seçeneklerim arasındaydı. En son Uzay’da karar kıldık.
Deletedmom73711 MaxMom Biz de önce “Ateş” diyip sonra Marsel’de karar kıldık🙈❤️ Sağlıkla gelsin miniklerimiz🤍