sudeakdas_16 selamm kızlaar 36. haftada acil sezeryan doğuma alındım suyum kalmadığı ve bebeğimin gelişimi durduğu için dün akşam üzeri doğum yaptım ağrılarım var spinal sezeryandan kaç gün sonra rahat yürüdünüz ağrılarınız hafiflediii 🌸
poncikk19 sudeakdas_16 9 günlük anne olarak düzenli olarak yürüdüm normal yürümeye 4 5 gün içerisinde başladım hafif ağrılar oluyordu illaki ilaçlarla geçiriyordum şu an şükür iyiyim 🙏🏻
litfenama sudeakdas_16 zaten hastanede sık sık ağrı kesici yaparlar size. Kendinizde o gücü bulamayacağınızı düşünseniz bile ayağa kalkmaya çalışın. Ben ameliyattan 3-4 saat sonra sürekli yürümeye başladım. 24 saatte hastaneden çıkışım yapıldı ve normal hayatıma devam ettim. Kendinizi zorlamayın ama çok salmayın da.
Yldzmc- Bende ilk bebeğimi 36. Haftada doğum yaptım canım tam 1 haftalık olduğunda rahat yürümeye başlamıştım ağrılarım dinmişti
sudeakdas_16 kuyruk sokumu ve belinizde ağrı oldu mu yürüyünce ve fazla yatıp oturunca oluyor muydu ?
Degisken89 sudeakdas_16 ben dik bile yürüyemiyordum.eve geldikten sonra ilk 5 gün kötüydüm.7. Günden sonra iyi oldum tamemen.uzanmayın hep hareket halinde olun.uzanıp kalkınca daha zor.
Beril_aras2 sudeakdas_16 bende ilk bebeğimi 35+6da doğurdum spinal sezeryan ile. Ciğerleri tam gelişmemişti 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Benim ağrılarımda 1 haftada geçmişti canım