deletedmom507 Mutlukalp yalancı kasılmalar başladı çömeldim mi kalkmak tam bir işkence hem su gibi geçsin istiyorum zaman hem de korkuyorum nasıl olacak diye
Haticemustafa Mutlukalp bendedd bel ağrısı halsizlik bas gosteriyor Bazen aşırı derecede vuruyor canm acıyor arada bir gaz sancısı çekiyorum cok zorluyor malesef 😑 onun dışında cok iyiyiz hamd olsun
Esen Mutlukalp her gün degisiyo bugün çok yüksek cıktı 16/8 yarim saat sonra 14/8di yarin bakalim napacaklar 😔
YamurmitKayhan Bende mide yanması daha doğrusu gırtlağım eridi resmen :)) az kaldı yaaaa çok heyecanlıyım :))
Poyrazsmom Kızlar 35 haftalıkların dogum tarihi 30 31 ekim e dayanıyor ama daha geç olmasının ihtimalı mi yüksek daha erken olması mı acaba ?? Erkek bebeklerde durumlar nasıl oluyor bilgisi ve tecrübesi olan varmıı bu konudaa ? 🙈🤷♀️😊
mgmg1 35+4 teyiz 3 gündür ishal problemim vardı dün korkunç bi gündü özellikle karın kasılmalarımı anlatamam size doğuruyorum sandım 5 dkda bir 10dkda bir sürekli kasılma banyoya girdim rahatlayamadım doktoru aradım en sonunda hastaneye yonlendirdi nst çekildi sancım cıkmadı çatıma baktı doktor açılma yok dedi. Bugün daha iyiyim cok sükür ama mahfoldum. Onun dışında ağırlaştım tabiki bende 18 kg aldım 😟 allahtan eşim herşeye yardımcı da kahvaltımı bile ayağıma getiriyo her gece meyvemi soyar ilaçlarımı bile unuturum peşimden getirir yani.rahat geçiyo yani Aslında ama yine de bitiğim bu ara😟
Ozlemyilmaz Mide yanması çok fena evet😞 bugün öğlen şöyle bi kestireyim dedim afedersiniz midem ağzıma geldi öksürükle kalktımm çok kötü oldum boğazım genzim yandı tutuştu. Çok ayakta kalınca kasıklarımda feci ağrı oluyor. Ben ekim sonuna kalmaz diye düşünüyorum sanki 38de doğum yaparmışım gibi geliyor☺️
Mutlukalp Ozlemyilmaz Ben 2 kez yaşadım mide yanmasını oda gece uyurken oldu uyku arası ağzıma kadar yandı midem ama uyumuşum tekrar 😁
Poyrazsmom Aa Mutlukalp aa nasıl yanii doktor mu size 20 ekim dedi ? Haftanızı doldurmuş oluyormusunuz kii birde nezaman söyledi bunu ?bebeğinizin cinsiyeti ne ?😂😂😂 soru üstüne soru çnkü 10 gün fark var arada