Nesrintas22 Kızlar bugün duştayken sol göğsümde tuhaf bı şişkinlik birde ağrı olduğunu fark ettik halam göğüs kanseri den vefat etti eşimi çağırdım hastaneye gideceğim Allah razı için kötü bir sonuç almayayım diye dua edermisiniz 15 haftalık hamileyim 😔😟
Rumeysaakyr Nesrintas22 Benimde göğsümde elime gelen bi kitle vardı canım hamileyim ben de ama sonucum temiz çıkmıştı hamilelikten olabilir içimi rahat tut
atak13 Nesrintas22 Korkma lezyon olabilir kötü huylu olmayanlar veya hamile olduğundan dolayı göğsünde oluşmuştur süt kesecikleri olabilir
Mehmet_fatma Rumeysaakyr Rumeysaakyr merhaba benim ablamda da 5 yıla yakındır kitlesi var ameliyat oldu tekrar uredi .iyi huylu dedi hangi doktora gitse.ankaraya tahlilleri gitti.¾ ayda bir kontrole gidiyor ilaç tedavisi yok ama ağrı çekiyor bu yüzden ağır iş yaptı mı kolunu kaldıramıyorum buda boğazına ve kulağına vuruyor arada.bogazinda da nodüller çıktı.sizde durumlar nasıl tedavi gördünüz mü
Derins İçinizi ferah tutun bazen gebelik veya fazla yorgunluktan oluyo rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin