Sibellaaaaaa Sehrihuzun nişan geldi sadece banyo sırasında suyumda hastanede doğumdan yarım saat önce geldi 🥰
Nur_Sema Sibellaaaaaa maşallah ne güzel bir doğumunuz olmuş rabbim analı babalı büyütsün inşallah rabbim bana ve bütün hamiş annelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Nurcantas65 Okuduğum en pozitif doğumlardan olabilir darısı bana İnşaaAllah 33 haftadayiz az kaldı bizde de,ilk olunca insan korkuyor yani ne bilim 🥺
Serap-Yigit Sibellaaaaaa AA ilk defa duydum bende hastaneye gittiğimde 5 cm açıklık vardı ama lavman yapıldı. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
prenseslerblogg Sibellaaaaaa amin canım inşallah benimde az kaldı buradaki bütün hamişlerde bende hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım 😘❤️
Tubammrt Sibellaaaaaa çok güzel bir doğum hikayen olmuş maşallah barekallah darısı başıma inşallah.Daha 13 haftalık hamileyim hurmayı erken yemenin bi sakıncası yada faydası varmıdır canım
Sibellaaaaaa Tubammrt şimdi yeme asla daha yolun basındasın . Hurmayı son haftalarda öneriyorlar ki rahim kolay açılsın canımm 🧡 sağlıkla al kucağına ❤️
Yonca_trk Sibellaaaaaa amin inşallah çok teşekkür ediyorum şuan 21 ci haftaya doğru gidiyorum annem bana şimdiden hurma göndermiş ama yemiyorum erken doğumada yol açtığını duydum son aylarda ancak ilişkiyide duymuştum ama senden duyunca da emin oldum merdiven çıkmayıda ihmal etmicem teşekkürler 😍
Serap-Yigit Sibellaaaaaa maşallah denilebilecek son kişiyim 😂 ama çok teşekkür ederim. İkinci doğum için bekliyorum 23. Haftaya dün girdim şimdiden uykularım kaçtı. Allah hepimize sağlıklı doğum evlatlarımıza uzun ömür versin