Kizkiza crazymommy evet gördüm sanki inşallah vardır bende bekliyorum inşallah benimde vardır birazdan yapicam inşallah
crazymommy Kizkiza Kaç günün var canım 🥰 Ben heyecanlandım senin adına yap en azından içinde kalmasın 😂🥰
haticenurrr Kizkiza bende annemlere geldim köydeyim test alamıyorum o yüzden yapamıyorum yoksa ilk işim yapmak olacak🙈
Bsrnura crazymommy 2 gün gecti sanırım cok düzenli deil bir belirti yok birde artık sürekli negatif gördüm için test yapmaktan sıkıldım 😪
CansuDRY crazymommy Ben de çok ince bir gölge görüyorum. Benim testim de böyleydi. 🙏🏻 Yarın yine yapın. Varsa kesin koyulaşır. Sabahtan akşama bile fark ediyor çünkü.
CansuDRY crazymommy İnstagramın hikaye filtreleriyle baktım şimdi. Kesinlikle çizgi var. Bu fotoğrafı hemen mi çekmiştiniz? Öyleyse hamilesiniz.🌸
crazymommy CansuDRY Nasıll hangi filtree nasıl bakılıyor 🥹 heyecanlandım, 5 dakika sonra çektim fotoğrafı sonra çöpe attım
mustafatma43 Erken gebelik yapın benim 6 gün kala olan Çok silikti adet günü gece 273 çıktı 4 gün sonra 1779
CansuDRY crazymommy Fotoğrafı hikayeye koyar gibi yaptım. Sağa doğru kaydırdıkça filtreler değişiyor. Renk değiştikçe çizgi görünüyor. Ekran görüntüsü alıp atsam kalite düşer diye yapmadım.
crazymommy CansuDRY Şimdi baktım instagramdan gerçekten daha belirgin duruyor , İnşallah vardır çook teşekkür ederim 🥰♥️♥️