Bernnnaaaa Busraarsubbb Allah sabır versin canım aynı şeyi yaşadım kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım şuan 16 haftalık rabbim kucağına tez zaman da versin inşallah bebeğini 💕
Hkrb Busraarsubbb canım ben de aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok kürtaj mı olacak hapla mı düşürecen
Rmsc Busraarsubbb çok üzüldüm rabbim size sabırlar versin inşallah gönlünü ferahlatsin gelmiş geçmiş olsun. En kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin kardeşim 😔🤲
nazlihan-55 Geçmiş olsun canım . Rabbim daha iyisini verir merak etme 🤲 ben umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim . Umarım sende en kısa zamanda hamilelik haberi alırsın 🤲 rabbim dayanma gücü versin💕
Aaazlize İnşallah tekrardan hamile kalıp bebeğini kucagına alırsın benim de 39 haftalıkken bebegim karnımda öldü allahtan ümit kesilmez simdi yine hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin. Üzülme canım 🙏🏻
Hkrb Busraarsubbb benim doktoruma kürtajı önermiyorum rahme zarar veriyor hapla düşürmek en iyisi dedi ben de çook üzgünüm
Novaa Busraarsubbb 10 haftalıkken yaşadım, neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. Vücut sağlıksız olanı durduruyor. İlerki haftalarda aylarda olsa inanın çok daha zor olurdu. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim🙏🏻🍀
berilveannesi Busraarsubbb canım bende ocak ayında kürtaj oldum 8.haftada kalbi durmuştu şu an tekrar hamileyim evet zor bi süreç rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
burcubc Busraarsubbb başınız sağ olsun muayenedemi öğrendiniz durumu herhangi bir sıkıntınız var mıydı