Dlktpl canım öncelikle rabbim sabır versin çok zor bilirim ama umut Allah’tandır,bende senşnle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım,geçen yıl mayıs ayında 2,5 aylık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu,kürtaj oldum bir ay sonra rahim filmi çektirdim rahimde yapışıldık olduğu söylendi,sonra bi umutya işte ot çöp kaynattım içtim saraçoğlundan aldım uyguladım tekrar işe yaramışmı diye rahim filmi çektirdim hiç bir faydası olmamış 😔 doktor bana bu rahimle canlı bebek doğurman %1 dedi,amaliyat olmazsan hamile kalsan bile bebeğini kaybedersin dedi,4/5 ay sonra histereskopi oldum rahim yapışıklığım açıldı 3 ay hormon ilaç tedavisi gördüm östrojen ilacı kullandım,amaliyatım çok şükür başarılı geçti,doktorum 3 ay sonunda bebek için başlayabilirsiniz dedi,daha ilk denemede çok şükür meleğimizin haberini aldık 🙏🏼🙏🏼 Şimdi 34 haftalık hamileyim rahim kısalığım var hamileyken amaliyat oldum serklaj dikiş atıldı sürekli yatıyorum erken doğum riskim 22. Haftada başladı,Bebek büyüdükçe baskı yapıyor rahim kısalıyor,birde gebelik şekeri çıktı onunlada uğraşıyorum diyet yapıyorum ☺️ Herşeye rağmen şükürler olsun ki bu günleri gördük🙏🏼 asla umudumu kaybetmedim rabbime sığındım çok şükür yaşadıklarımızdan sonra kapı kapı dolaştırmadı hemen hamile kaldım,süreç çok zor çok ağrılı çok sancılı ama sonu güzel olsun🙏🏼🙏🏼Herşey Allahtan🙏🏼🙏🏼 Bazıları nasıl hamile kaldığını nasıl doğurduğunu anlamadan süreci tamamlar şanslı olanlar ☺️ Bazılarınında sınavı vardır bizler gibi ☺️ Rabbim önce sağlık versin sonra sağlıklı mutlu bebekler versin,isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼