Melake gece 2 gibi sancilarim oldu belden oluyo sancılar zorladı beni ne yalan soyliyim yani anlatıp korkutmak da istemem herkes aynı şeyi yaşayacak diye bsy yok neyse işte 5 e kadar evde sancimi cektim bi dus aldim eşim işe gitmişti gitmeden önce de hastaneye goturyim mi diye sormuştu ve iyi ki de o an hayir demiştim sancimi cektim sabah 6 gibi hastaneye gittim 3 cm acilmam olduğunu söylediler istersen yatisini yapalim dediler ben hayir dedim ama tabi 15 dakika sonra hastaneye geri döndüm dayanamadım cunku yatısim yapıldı ben 9 buçuğa kadar o sancıları cektim yürüdüm oturdum kalktım acilmam ilerledi 5 cm falan oldu çatala çıkardılar iste totoya bsy koyup çıkardı o an basurum şişti indim tekrar yürüdüm ama dayanamadım inmemle tekrar çatala çıkmam bir oldu ebe bana ikin diyo düzenli ikin diyo benn bir iki ikindim bebek çıktı ama nasıl ikinmak anlatamam hem zor hem güzel yanı bebegi görene kadar hersey sonra işte anestezi falan uyutulup dirildim 6 dikisim var ama hareketlerim falan hiç kısıtlı degil istediğim gibi hareket edebiliyorum Rabbım.herkese kolay.dogum nasip eder insallah