Minik_sevdam 8artı 5 im midem bulanıyor ama kusamıyorum evet kusmak çok kötü ama kusamamak da ayrı kötüymüş çok halsizim bulunduğum yerde sıcak onun da etkisi var muhtemelen ama bu kusamama olayına çözüm bulan var mı
Eldgrn Minik_sevdam banada nazar mı değdi ne başka ne güzel diyordum kusmam yok vb diye 2 gündür kusma isteği var midem bulanıyor ama kusma yok daha Peter hale getirdi 8+3 ün hiç kusmam olmadı kilo alıyorum diye istiyordum ama mala döndüm valla
ayse-nur94 Eldgrn benimde senin gibi sadece bulantım var ama şöyle Bn bir şeyler yersem geçiyor zaman geçince tekrar bulanıyor ben tekrar bir şey yiyince geçiyor bu döngüde gidip geliyorum
Eldgrn ayse-nur94 valla bende yoktu nolduysa 2 günde oldu bu gün yoğunlaştı o hissiyat öyle yatak döşek yatıyorum salak oldum bildiğin
ilosmoms 13 haftalık hamileyim hamile olduğumu unutuyorum bazen ama ilk hamileliğimde de 9 ay boyunca kusma bulantı baş dönmesi göz kararması yaşadım Allah size yardım etsin inşallah ❤️
Minik_sevdam Bi tanıdığımız leblebi ye demişti o biraz iyi geliyor bir de limon ama limon zararlı mı bilmiyorum birer dilim hergün yiyorum