glam Babyjem banyo küveti ve filesi almayı düşünüyordum. Fileden kimse memnun değil heme kırılıyormuş yanlardaki plastik aparatlar. Ne önerirsiniz?
mucizemizibekliyoruzz glam https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-bebek-kuvet-seti-5-parca-p-HBV000005LUM1?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-bakim-kozmetik-saglik-pla&gclid=EAIaIQobChMI79qKy-jQ3QIVj9CyCh02AwxYEAQYCSABEgLHP_D_BwE Ben bunu aldım yeterli bence file yerine başka bi aparat var ama yine de filede aldım
Seyma18 glam bende babyjem aldım cnm e bebekten köpük file ile birlikte yorumları okudum herkes çok memnundu daha kullanmak nasip olmadı ama kuvet, kova, maşrapa, lazimlik, sünger ve köpük filesi var içinde 😊
Denizpekdal Ben de arkadaşın dediğinden aldim.file yok başka bir aparat var icinde. File almadım gerekirse ilerde alırım diye düşündüm. Ama bu küvet seti baya güzel çok hoşuma gitti
Minnakelifim03 Silaaa ben parca larca fiyatlarini sordum kuvet 25 lira file 15 madrapa 5 kova 10 toplam 55 yapiyor
Kivito Jokerde tripper küvet var kırk tl çokda kaliteli bakın isterseniz hesaplı pahalısına hiç gerek yok babyjem kova ve maşrapa birde babyjem küvet içi köpüklü yatağı varçok güzel biraz pahalı ama değer çok rahat ediyorsun çünkü