Deletedmom547899 Merhabalar.31.haftanin icindeyim.Esimin ailesi tutturdu termal otele gidelim tatile.Sıcak suyun zararı olur mu bilgisi olan beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
Bayancorek Deletedmom547899 Termal su,kaplıca vb. yerler önerilmiyor maalesef. Benim doktorum gitme demişti. Ama girmeyeceksen git tabi de o zaman da sana eziyet gibi olur. Doktoruna sor mutlaka. Burda ne desek boş.
Deletedmom_12 Deletedmom547899 bence gitme cok sicak suda bile dus almayi onermiyolar dogumu tetikleyebilir. Ama eger sikinti olmasa ben 10 kez giderdim alerjim oldugu icin
aylinpalaa Deletedmom547899 canım gitmemelisin ya da suya girmemelisin. Korkutmak istemem ama annem ilk bebeğini öyle düşürmüş termal suda🥺
Vera09 Deletedmom547899 kesinlikle girmeyin sadece doğumu tetiklemek değil uzun süre sıcak suya maruz kalmak bebekte anormaliye bile yol açabiliyormuş. Riske atılmaya değmez bi durum
CansuDRY Deletedmom547899 Sıcak duş bile yasak. Kaldı ki böyle oteller kışın güzel. Yazın sıcağında ne işleri varmış termal otelde.🫠
Eslem_1 CansuDRY aynen 😀 Deletedmom547899 erken doğumu tetikleyebilir evet ben duş alırken kışın bile sıcak olmamasına çok dikkat ediyordum ve yazın termal otel fikri pek de cazip değil aslında..başka yere gitseniz denize vs girebilirdin belki