minik_koala_ve_annesi Zeyneponur kendini elektirik akimina falan kaptirirsin ananas hurma vs ye merdiven in cik
Nurcantas65 Suyun içine fön makinesi koy kesin açılır. Kız otur suya ne uğraşıyorsun fonle yenimi çıktı bu da
Zeyneponur Nurcantas65 suya surekli girip çıkmak çok üşendiriyor diyorum oturdugum yerden fon makinasi tutsam ayaklarım balon gibi uzerine basamiyorum ayakta durmak cok zor oluyor
Zeyneponur AseLenaMom kız niye adetken ben mesela fon makinasi aciyordum kasiklarima bele çok iyi geliyordu
Karabiber AseLenaMom gerçekten ya ne kadar saçma sapan bi soru. Bi kere mantığa aykırı. Hahahaha 😁😁😁 yok bi de ütüye otur
Nurcantas65 Zeyneponur anlıyorum da olmaz ama o açılma için yürüyüş,squat cinsel ilişki sıcak su, bide ananas,hurma işe yarıyor. Fonle olmuyor en fazla ağrın diner varsa
izobellaaa-_- Zeyneponur bunu bende yapardım adet iken çok fena kasık ağrım olurdu gören bebe doğuran bu kadar acı çekmiyor derlerdi 😀
Zeyneponur Nurcantas65 zeytinyağı falan kullanıyorum cok ise yarıyor hurma yiyorum sıcak sutte ise yariyor ama suya girip cikmak sguat falan cok zorlaniyorum ayaklardan dolayi
Melikemercimek Zeyneponur bence zararlıdır canım çünkü okulda bir hocamız demişti en fazla radyasyonu dön makineler yayar ve direkt başınıza tutuyorsunuz mecbur kalmadıkça kullanmayın diye .ben de o günden sonra kolay kolay fön makinesi kullanmadım. büyük bir leğen al içine otur bence hem ayaktada durmamış olursun
minik_koala_ve_annesi Zeyneponur yaa da sicak su torbasi kullan beline falan koy havada sicak dayanabilirsen
Zeyneponur Karabiber niye saçma olsun ki mKsat sicak suda kaslari gevsetmek sıcaksa fon makinasida sıcak hava üflüyor saçma birsey görmüyorum bu soruda siz utuye oturmayi deneyin ben utu yazmamışım orda dalga geciyorsunuz
minik_koala_ve_annesi Melikemercimek bende ayni yaa oldum olasi fonle kurulamamak icin evin icinde havlu basimda sadrazam gibi dolasiyorum😅😅🤭