Semihagedik59 Arkadaşlar serklaj oldum rahim dikis ameliyati yapıldı yani 23 haftadayim genelde yatarak geçiriyorum o yüzden kabiz olmamak için önerileriniz neler ve de dualarınızı bekliyorum ins güzel şekilde sürecimiz tamamlarız 🤲🌸
Mrv135 Semihagedik59 Ben 29. Haftadayim iki haftadır çok yoğun yaşamaya başlamıştım bu problemi. Sonra doktora sordum duphalac vericekti istersen önce probiyotik dene işe yaramazsa ilaç veririm dedi tamam dedim. Her gün bir tane Probest digestive içiyorum ve o kadar rahatladım ki normale döndü. Düzenli probiyotik kullanımı çok işe yarıyor.
Esra33-34 Semihagedik59 gecmıs olsun canım bende serklajlıyım 21 haftamda oldım suan 29+3. Hiç kabızlık çekmedim. Magnezyum ve kan ilacı her sabah çıkartıyor büyük tuvalete isal yapıyo yani yan etkisi. Ekstra ilaca gerek kalmadı. 3 litre su tüketmen lazım hergün düzenli
-Papatya- Semihagedik59 Allah şifalar versin inş cnm. Kayısı ye aç karnına ve arkasına su iç. Sabah ilk uyandığında ılık su içebilirsin bol bol sıvı tüket komposto da iyi gelir çok ekmekti hamur işleriydi az az yersen iyi olur. Süt yoğurt kefir bunlar da iyi olur.
Minarda Semihagedik59 her sabah ılık suyun içine 3 4 tane kayisi atin 20 dk falan bekletip o suyu icin sonrasında o karışımları da yiyin cok iyi geliyor en doğal ilac ..aç karinla yapacaksınız
Semihagedik59 Mrv135 teşekkür ederim cevabınız için bende doktoruma ileticem kontrolünde. Çok sıkıntı bi durum gerçekten sizde dikkat edin kendinize
Mrv135 Semihagedik59 Evet gerçekten çok sıkıntılı lavaboda ağlıyordum yani hiç gerek yokmuş o eziyeti çekmeye. Allah’tan ilk muayenede söyledim de müdahale ettik.
Semihagedik59 Esra33-34 saolun sizede çok geçmiş olsun sagsalim kucağımıza alalım ins .benim doktorum kan ilacını magnezyumu vitaminlerimi biraktirdi sağlıklı beslen ve bol su dedi sadece progestan kullanıyorum
Semihagedik59 Mrv135 evet evet bende söyleyeceğim insan korkuyor bide durumumuz farklı birde hiç ikinma dedi doktor ya dahada insan korkuyor birde yeni yapıldı benim serkljim 1hafta anca oldu
Mrv135 Semihagedik59 Evet sizin daha da dikkatli olmanız lazım ben bile korkuyorum bir riskim olmamasına rağmen. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
-Papatya- Semihagedik59 aklıma şimdi geldi bende bi kaç defa oldu kabızlık sabah sadece bir dilim ekmek yedim yoğurt peynir falan yedim öğlen mercimek çorbası içtim ara öğün olarak mercimek köftesi yedim 😂 akşam da nohut yemeği yemiştim ertesi gün işe yaramıştı