Esra87 Cok cok cok sıcak delircem rabbim yardim etsin 🤲dayanılcak gibi değil.35+4 dahada var sizin nasıl geçiyor kizlar.🤦♀️
Gzdeee11 Esra87 11 haftalık hamileyim ben bile dayanamıyorum valla sizi düşünemiyorum rabbim tüm hamilelere sabır versin
hurrem_sultan Esra87 hangi şehirde yaşıyorsunuz ben antalyada çok zorlanıyorum kalp çarpıntısı oluyor sıcaktan 34+5 haftalığım
Esra87 Umutunannesi92 yemin ediyorum kendimi difrize sokasım geliyor o derecedeyim darlanıyorum boğuluyorum 🤦♀️🤦♀️
Esra87 37 snde sezeryan randevusu verirlermi acaba iyice nefes alamıyorum artık 🤦♀️cok fena baskı yapıyor sizdede oluyormu
Esra87 Umutunannesi92 rabbim tez vakitte sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize bol bol dua ediyorum allahıma🤲yaaa sabır ecmain
Umutunannesi92 Esra87 Allah kurtarsın diyorlar ya gerçekten öyle Allah kurtarsın hepimizi sağ salim kavusalim miniklere 💙💙💙
Sevda0234 Esra87 kesinlikle aynı durumdayım erken doğum riskim var Dışarı çıkamama rağmen evde daralıyorum sıcak ve çok bunalıyorum
Esra87 Sevda0234 karın aşarıya düştügü zaman rahat hissedecekmiş öyle diyorlar ama bilmiyorum nekadar doğru alahım nefes alamamak cok kötüymüş rabbim kolaylık versin 🤲sabredeceğiz inşallah.