aysun_4816 Merhaba hanımlar , 2 hafta sonra nasipse bebeğim doğacak sizce bu sıcaklarda kundak yapılır mı ? Konum İstanbul ev cehennem sıcağı resmen
Kelebekk-0307 aysun_4816 yenidogan bebeklerde vücut ısısı olmuyor o yüzden çok sıkmadan yapılabilir bence ben hic yapmadm bebeğim sevmedi krizlere giriyordu resmen ama her bebek aynı değil belki sizin bebeğiniz sever
Gulays aysun_4816 bir çocuk uzmanının makalesini okumuştum doğduktan 48 saate kadar bere eldiven çorap giydirilmesi fakat sonrasında kısa kollu veya askılı zıbın altına çorap yeterli demişti sicaklayan bebek hem huzursuz olur uyumaz ve rahatça beslenemezmis tabi evinizin serinlik durumu da önemli ben kundak kesinlikle düşünmüyorum evet hazırladım ama tamamen dışarı çıkarken üstüne atmalik tek kat muslinler hep
Pcoslubiranne aysun_4816 ben eylul 16 da dogum yaptim 7 ay kundaklandi oglum tam.🤷♀️😂 yenidogan bebek kundaktan daha fazla sariliyor cunku battaniyeye sonucta saracaksin.
Nubar_Rr Hayır hayır hayır bebeğinize zulüm etmeyin boş şeyler bu kundak falan bu sıcakta rahat edeceyi kıyafetler giydirin lütfen 😘
Aag06 Ben haziran sonuna dogru dogurmustum gecen sene ve kundak yaptim ince tek kat giydiriyordum ve muslinle yarim kundak yapiyordum ve 4aya kadarda kendi istedi kundaksiz uyuyamazdi el hareketi yuzunden uyuyamazdi
Merve-bulut @aysun_4816 benimde doğumum 2 hafta sonra inşAllah ben e bebekteki kundaklardan aldım atlet veya tshirtle o kundağı kullanmak daha mantıklı geldi
Kelebekk-0307 Gulays yanlış anlamayın ama bana doğru gelmedi bu yenidogan bebek o şekilde giydirilmez vücut ısısını koruması lazım ilk bir ay pamuklu atlet üzerine patikli tulum giydirilmesi daha doğru olur zaten doktorların da çoğu aynı şeyi söyler kendi giydiğinizin bir kat fazlası olacak.
Mavisperi aysun_4816 ablam 14 gün önce doğum yaptı bebeğin boyunu olcmediler bacaklarını uzatmamak gerekiyormuş bunu bende ilk defa duydum ama hiç kundak yapmadım yapmayı düşünmedim belki sadece kolları incecik muslin bir bezle kundak yapabilirsiniz sıçramamasi için ama eskileri yaptığı gibi bebegi taş gibi sarıp bastona çevirmekte zaten olmaz
btlbsr aysun_4816 bende nasipse ağustos da doğum yapıcam antalya sıcağında yaşıyorum ama müslinle kundak yapıcam.
Gulays Kelebekk-0307 bende eşimde aşırı sıcaktan hoslanmayiz ki ben babam askerdi hep Doğu’da soğuk havalarda büyüdük o açıdan ben çok kalın giydirmiycem tamamen tercih birde erkek bebekler daha da sıcağa hassas olurmuş
Yasemibrahim aysun_4816 bi zıbın giydirip ince müslinle kundak yaparsanız sıcaklamaz bence aksine bebekler kundak olayını baya seviyor elleri kolları hareketlerine uyanmıyor
Gulays Yasemibrahim ya açıkçası deneyerek gorcez evim mutfak kısmı baya serin ama salonum sıcak bakalım deniycem teşekkür ederim
CansuDRY aysun_4816 Ev cehennem sıcağıysa en fazla 1 hafta yapabilirsiniz. Sonra her yeri isilik olur bebeğin.