Bsrnura 2prensesannesiiii ben yaptım misafir vardı içeri çağırdılar hemen gittim bir iki saat sonra teste baktım silik bir çizgi ama bu aşırı silik kuruma çizgisimi bilemedim biri teste iki üç damla su damlatın cizgi giderse kuruma cizgisi demiş yaptım cizgi gitmedi ne kadar dogru bilmiyorum
minikumutlar crazymommy ederim kuzum 22 sinde reglim belki pzt yi beklerim yaa şimdi baktım böyleydi kuzum
2prensesannesiiii minikumutlar pazartesi bende test yapacağım ama sende var gibi hatta bana göre var inşallah sağlıklıdır canım🥰 şimdiden hayırlı olsun 🙏🏻
Munure minikumutlar ben görüyorum çok hafif dikkatli bakinca görünüyor biraz daha bekle yap bence var gibi ❤️❤️
minikumutlar Munure çok sağol kuzum 🥰🥰pzt test yapmam lazım normalde çatlatma iğnesi oldum ben bu ay da 13.günüm bugün
2prensesannesiiii Baharyzcici yaaaaaaaa canım ne güzel haber buuuu benim adetime 4 gün var yarın yapmayı düşünüyorum ama çok bi ümidim yok bana dua et🥰 haphayırlı olsun inşallah sağlıcakla al kucağına 🥰
2prensesannesiiii minikumutlar kuzum ben göremedim ama inşallah bi sonraki testte ben burdayım anne der sana🙏🏻🥰💓
Kevserumit 2prensesannesiiii salı günü yapalım hem senin bata daha varmis benimki 2 gün geçti şuan ne kadar geç o kadar yüksek ihtimal 😍
Kevserumit Tamam hakkında hayırlısı neyse o olsun canım şimdiden insallah güzel haberlerle gelirsinn😇