gamzekck Elifinannesiiiii benim bebeğim hareket ediyor ama uykumdan uyandıracak kadar sert değil normal miii 😂
Semasultan gamzekck 13 haftaligim 2.5 kilo aldım çok erken 🙈ama aşırı ödem toplayan yapım var adetim bir iki gün geciksin hemen bir iki kilo alıp adetten sonra verirdim bence en az bir kilosu ödem ve düşük riski yaşadığım için çok yürüyüşte yapamadim
hulyaca serap_bayram ayy maşallah ne güzel az almışsınız. İlk hamileliğimde 40+0 da 18 kilo almıştım 🥲
Ezgiselcuk 29 haftalığız hamile kaldığımda 52 kiloydum. Şuan 64 kiloyum bence kilom çok iyi sadece karnım büyüdü😂
Ziynet4459 M_H hayır kemik yapım da çok iri değil ufak tefek bir şeyim normalde daha yeni belli oluyor karnım😂😂
cylnacelya35 Leo2020 ayyy kıyamam ben sana kuzum sen 55 kilodan 52 ikiye düşmüşsün 52 den sayma 55 den sonrasını say kuzum 👍🌸
northandmother Elifinannesiiiii 31+3 tamı tamına 18 kg almışım 63 ile basladigim yola 81 ile devam ediyorum ama bu 18 kg tam olarak nerede bilmiyorum 🤣🤣
cagla0cagla Sırf merakımdan giriyorum bu başlığa genelde ama insanın psikolojisini bozuyor 29 haftalığım 10 kilo aldım yabi bu uygulamalarda görüyorum bi şu 3-4 kilo alanları hiç denk gelmiyorum etrafımda insansın psikolojisini bozuyor valla
northandmother cagla0cagla hiç bozma psikolojini bebiş iyiyse senin sağlığında sıkıntı yoksa 30 kilo alsan ne ben 18 kg aldım doktoruma baştan beri takipliyim her tartıya çıktığım da gülüyoruz 18 kg almısim ama göbek de hepsi sanırım 🤣🤣
Kubgkm cagla0cagla o biraz da yapı meselesi sanırım ben 28 haftalığım 59.500 le hamile kaldım ilk aylarda 2 hafta bulantı yaşadım kilo vermedim şuan 4 kg almışım 28+0
Buseekaratass 19 haftalığız bende hiç kilo almadım ama bebeğide hissedemiyorum hiç hareketlerini normalmi acaba ya
minigimherseyim Buseekaratass normal canım bende 22 haftanın sonundayım 2 kilo aldım. Hareketlerini 19 haftanın sonunda 20 den sonra hissettim ☺️
MerveA7 Buseekaratass ben 21 haftalıkken hissettim hamileliği göre değişiyor galiba doktorum korkma anca hissedersin dedi 21 haftalıkken hissettim şimdi 25 haftalığız kıpır kıpır maşallah uyutmuyor bazen 😁doktorun normal dediyse korkmana gerek yok bence
Gurbetto Benimennembirmelek ay benle aynısınız haftalık olarak bende 21+4 55 hamile kaldım 62 oldum şu an bebeklerin hareketleri nasıl sizin kızmı erkekmi
Benimennembirmelek Gurbetto cnm cinsiyeti belli değil daha🤦ama hareket ediyo gün içinde ara sıra hissediyorum ama genelde geceleri daha sık hareket ediyor 🥰 hareketlerini 16. Haftamda hissettim
Benimennembirmelek Gurbetto ve aynı kiloyla hamile kalmışız bende 55-56 o civarlardaydim ilk gebeliğin mi cnm