Ysm0307 Elifinannesiiiii benim de ilk gebeliğim sizin gibi olduğum için korktum gebelik diyetisyenine başladım listemde ne varsa sadece onu yiyorum
Sarahh babybmom20 merak etmeyin, dediğim gibi fazla kilo almak zaten iyi değil bazı kadınlar sadece 1 kg alıyor hamileliği boyunca
Bilgekpn Elifinannesiiiii 25+5 en son 10,5 kilo almıştım (11 gün önce tartılmışım) 40 kilo ile hamile kalmıştım inşallah bi 10 kilo daha alırım hedefim 60 kilo ile doğum yapmak Allah nasip ederse daha fazla da olursa ona da kabulüm 😂😂🙏
Peelinn GUNESDUNYA iyi canım cok şükür. Sadece beyninde bir kist var ama o da genelde herkeste oluğ 25.haftalara doğru geçiyormuş. Öyle doğsa bile bi zararı yokmuş. Yine de tedirgin oluyorum işte geçsin diye bekliyorum :(
Ark Elifinannesiiiii kilo almamışsın ki bu postu almış gibi açmanın anla mi nedir anlamıyorum 10 kilo 12 kilo alırsın başkaları ile kıyaslarsın anlarım böyle kilo almayanlar aferim mi tebrik edelim diye mi açıyorsunuz bi anlatın bize bunu daha çok merak ediyorum 🤔😁
Sinemkocak Arzutyfr evet kesinlikle öyle kilo almaktan da korkmuyorum bebişlerimiz sağlıklı olsun da kiloyu dogumdan sonra veririz inşallah 😊
Semra41 Elifinannesiiiii 30+5 olduk sımdıye dek 3 kilo aldım son 7 haftam var onuda en az kılo alımıyla bıtırsem harıka olcak😊😁
Sumeyyenurc Bendeee 34+6 yim 47 ile başladım 63 um neredeyse 1 aydır aynı kilodayım 63) doguma kadar 65 olurum en fazla diye düşünüyorum 🤔 😍