991854 Elifinannesiiiii maşalah ya darısı başıman 22+4 59 kiloyum hamile kaldığımda 58 dim 54e kadar düştüm eski kiloma döndüm
AysegulAloluAcikgoz Elifinannesiiiii 35+6 53 kiloyla hamile kaldim 64 kilo olmusim 11 kilo aldım ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde 43 kiloyla hamile kalmistim 67 kiloyla doğum yapmıştım 24 kilo almistim yani😁 bu sefer daha iyiyim 😊
Peelinn AysegulAloluAcikgoz 43 kilo cok düşük ya . Zayıf hamile kalan anneler daha cok alıyormuş zatennn
findiklibadem Ecceee evet mesela hemen tribe girdim ben bu vakte kadar 9 kilo aldım nasıl 1,5 kilo almışlar diye şaşkınım ve şimdi acaba yemekten mi kıssam diye düşünmeye başladım insana tuhaf hissettiriyor
GUNESDUNYA 55 kiloda idim hamile olanda simdi 20 haftadayiz veee 63 kiloya cikmisiq.kullandigim ilaclar beni şişirtdi.esas bebeyim sagliqli olsun.zamanla kilolarimi insallah atacaģim.ilk cocugumdada sismisdim.ama.47 kolya dusmusdum.
Nur22Elif 16+2 hala aynı kilodayım. (Hamileliği öğrendiğimde 65tim; 4 kilo verdim, sonra onu geri aldım)
findiklibadem Peelinn 59 kilo kaldim boyum 178 Suanda 68 kilo oldum cok degil mi daha 25. Haftamda :(
Sumeyyenurc Peelinn benimde ilk ve vucut kitle indeksim 16 civariydi 18 altinda olan hamileler ilk hamilelikte 12-16 kilo almasi normal yaziyor bende şuan 34+6 47 ile hamile kaldım 63 oldum valla en fazla 65 i gorurum sanirim cunku bir aydir 63 te sabitim🥲😅
AysegulAloluAcikgoz Peelinn Evet gercekten öyle oldu benim ama hic belli olmadı 24 kilo aldigim kimse inanmadı valla Ikinciyede 53 kiloyla hamile kaldım bakalim aldigim kilolar doğumdan sonra giderse tam istedigim kilolarda olurum insallah 43 kilo olmak istemem yani 50 55 arasi benim vucuda ideal 😊😁
sade_bir_anne Hlycngz 38+3 20 kilo aldım 50 ile hamile kalmıştım 5. Aya kadar 5 kilo almıştım bı anda kilo almaya başladım şişkinliğim çok aslında onun ağırlığı var hep ayaklarım bacaklarım çok şiş terlikle geziyorum ayaklarım 37 numara normalde 40 giysem anca olur o derece siskinliğim var 🥺
limoncicegimFO sade_bir_anne yürüyüş ödeme iyi geliyor diye biliyorum bide tuzlu şeyler turşu baharatlı felan yeme cnm ödem yapar onlar hareketsiz kalma ev içinde yürü biraz
Hlycngz sade_bir_anne yürüyüş ve bol su tüketmeye calışın sabır inşallah hepsi gider şişlikler kilolar saglıkla alın bebeğinizi kucağınıza❤️
Peelinn findiklibadem 25. Hafta icin hızlı gitmiş biraz ama durdurabilirsiniz tabi canınızı da sıkmayın kilo verilir yani. Bebeğe hiç bir faydası yok ama . 5 kilo alıp doğuma giren arkadaşım 4bucuk kilo bebek doğurdu . Sağlıklı beslenin . Hayat zorlaşmasın sizin icin yoksa estetik açıdan söylemiyorum.🤣🤣