Nihal92 minikumutlar Öncelikle kusura bakmayin türkce yazim Iyi deyil almanyadan gelin geldim … Gögüslerim Agirmaya basladi karnim altinda Sanki Adet olucam gibi sancilar vardi ve Cok uykum vardi bu belirtiler Verdi bende ☺️
minikumutlar Nihal92 canım benimde aynı belirtiler var adet ağrısı gibi adet olucam sanıyorum belimde ağrıyo ara ara oluyo tabi ne kusuru gayet iyi konuşuyorsunuz türkçeyi🫶🏻🥰
GkceAy minikumutlar adet günümden 3 gün önce yapmıştım benimde böyle çıkmıştı daha önce hiç böyle bi şey olmamıştı. Neyse sonra adet günümde kan verdim hamileydim ☺️
Belguzar123 minikumutlar şu an benimde testim ayni bu şekilde bNa da ya 17 yada 18 yap dedi bende bugun yaptim ayni bu şekil testim zaten igneyi de bir kac gun arayla vurulmuştuk seninle inşallah ikimizde muradimiza ermişizdir
Tcher123 minikumutlar 14. Günüydü kuzum bugün testte de hafif bir çizgi var gibi sanki inşallah pozitif görürsün kuzum
minikumutlar Tcher123 aminnn kuzummm aminnn inşallahhh🫶🏻🫶🏻 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹
Belguzar123 excitedmom- evet yaptim aynen onun cizgisi gibi cok hafif paylaşmaya bile gerek duymadım resimde gözükmez diye