minikumutlar İlk idrarla yapmadım kızlar Uygulamayla netleştirme yaptım çok silik çünkü doktorum 18inde test yap dedi ben erken yaptım
misbebek minikumutlar alttaki fotoda cook hafif var gibi ama yarın sabah da yapın bi isterseniz hayırlısıyla pozitif olur inşallah
Nurten2610 minikumutlar bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 12.gun pozitif gördüm aynı bu şekilde yarın ilk idrarla yap inşallah pozitif görürsün canım
Nurten2610 minikumutlar evet görülmeyecek kadar silikti ama bana 14.gun test yap demişti doktor bikac gün tekrarla koyulasirsa zaten vardır inşallah 😊
minikumutlar Nurten2610 ben 4 ünde vuruldum iğneyi doktor banada 18inde yap demişti canım ben erken yapayım dedim
minikumutlar Nurten2610 ayyy inşallah vardır yaaa dua et canım bana olurmu böyle kasımlarım adet olucakmış gibi ara ara ağrıyo belimde öyle göğüs hassasiyetim var ikiside ama sol daha belirgin
Nurten2610 minikumutlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin o belirtiler gebelikte de olur adettede olur belirtilere takılma canım stres yapma günleri bile unut birşeylerle oyalan stres çok etkili
Tcher123 minikumutlar 14. Günüydü kuzum bugün testte de hafif bir çizgi var gibi sanki inşallah pozitif görürsün kuzum
minikumutlar Fatma4495 göremediniz mi acaba aslında 18 inde yaptırmam lazım kan testi doktorum o günü vermişti dayanamadım bende gittim test alıp yaptım çok çok hafif görüyorum ben ama iğnenin etkisi mi geçiyo acaba