blackberry118 BirglKaytanSolmaz eger direk seminerler bittikten snra baslama dilekcesi verirseniz bazi memler kabul etmeyebiliyormus. O zaman yazin maas alinmiyor tabi.
Aysenurtsr Luna aile sosyal hizmetlere basvuruluyor. Esim gitmisti benim adima. Bir gunde halledip 20gun sonrada yatmisti para pttye.
Ayse1608 BirglKaytanSolmaz Amin hocam cümlemizin.5 sene sonra il içi isteyebiliyoruz ilçede köydeyim şuan ilçe merkezine gelsem ona da şükür :)
Cigdem91 Aysenurtsr 300 tl için nereye başvuruyoruz birde süt parası varmış 149 tl odamı aynı yere başvuruluyor ?
Aysenurtsr Cigdem91 aile sosyal hizmetlere basvuruluyor. Sut parasini ise hastane sizin adiniza yapiyor. 170 i arayip sonucu ogrenebilirsiniz
blackberry118 BirglKaytanSolmaz Yani bizim okulun memuru her ayın 1ile 5 i arasinda maaslari hesaplayip mal müdürlüğüne bildiriyoruz o yuzden 5ini gecmesin dedi kurumdan kuruma belki değişebilir hocam. Ama o haziran maasi her türlü lazim😂
Gamzeeeelim Aysenurtsr bendede sivilce sorunu var beyaz kille gül suyunu karıştırıp maske yapıyorum biraz hafifledi tavsiye ederim solante hamile annnelr için olan güneş kremini kullanıyorum bide
Buskat Ayse1608 eklenmesi lazım çünkü ben geçen yıl 27.haftamda doğum yaptım 12 aralık okuldaydım 13 aralık doğum gerçekleşti.son güne kadar çalışmış olduğum için doğum sonrası 16 hafta izin verildi
SevgiMehmetAli Hanımlar benimde inşallah Mayıs sonu Haziran başı olacak. 32den itibaren kullansam iznimi yaz tatiliyle birleşip bitiyor değil mi 😊 bir de sözleşmeliyim ikinci senem ve önümüzdeki sene komple ücretsiz izin kullansam bir sene daha çalışmam gerekiyor mu
SimaTuranAslankaya blackberry118 alabiliyoruz diye biliyorum ve bence iyiyseniz çalışın yoksa zaman hiç gecmiyor bebekte öyle hemen kolay etkilenip erken doğmuyor çok hareketli gecti gebeliğim gel gör ki doğmuyor