Asellinannesi0 Kızlar kız kardeşimin düğünü olacak düğünde adet tarihine geliyormuş ve balayına gidememekten de korkuyor adeti gecikmesi için ne yapabilur kesin çözüm dediğiniz önerisi olan varmi ?
Derya Asellinannesi0 ilaç kullanabilirsiniz geciktiriciler satılıyor eczaneden bilgi alın net söylerler size
Nnanaa Asellinannesi0 adwt geciktirici hap dışında bir çözüm bilmiyorum malesef ben sınava denk geldiği içim kullanmıştım. Sonraki reglim biraz fazla sancılı olmuştu.
yigitinannesiiiii Asellinannesi0 geciktirici ilaç kullanabilir canım kesin çözüm ama regl olmadan 3 4 gün önce kullanmaya kesin başlaması lazım
Liyababy Asellinannesi0 adet geçiktirici ilaç sonrasında çok kötü etkiliyor insanı sonuçta vücudun dengesini bozuyor bunu göze alıyorsa kullansın yada doğal akışına bırakacak
Delimavi Bende adetliydim düğün günü hiçbir şey kullanmadım 2-3 gün kardeş kardeş takıldık dinlendik kafamızı topladık daha sonra balayına gittik. Bitmek bilmemişti ama sanki 🙈
funnymummy Asellinannesi0 ilaç kullansın canım geciktirici bizde ablamın düğünde hep birlikte adet olacaktık 😂çok sancılı geçtiği ve şehir dışı olduğu için ilaç kullanmıştık
eslemsi E adetli olsun ne olacak ki. Ne guzel dinlenmis olur bahaneyle. Ben olsam geciktirici filan kullanmam vucudun dogasina mudahale etmeye gerek yok
Sbm050421 Asellinannesi0 bende kına günü olmuştum 😂 Kapadokya’ya gittiğimiz için sıkıntı olmadı , Denizli tatil olsa aşırı üzülürdüm ama
Bebek-2023 Asellinannesi0 benimde düğün günüme denk geliyordu eltim ben tatile giderken adet olmama 1 gün var toz tarçını suyla karıştırıp iç demişti 1 çay bardağına 1 çay kaşığı toz tarçını koyuyoruz bardağın yarısına kadarda su koyup karıştırıyoruz su yarısından biraz az olabilir yaptım tam 1 hafta geciktim düğüne 3 gün kala günde 1 sefer yapmıştım
Bebek-2023 Asellinannesi0 sonradan araştırınca görmüştüm zararı var mı diye direk tarçınla adet geciktirme yaz googleye çıkıyo zaten ordada varmış
Bebek-2023 Asellinannesi0 googlede yazan yazıdı da bu ekran görüntüsü olarak atamadım ! Bir bardak kaynar suya aktardan temin edebileceğiniz 1 adet çubuk tarçını atıp 5-10 dk demleyin. Günde iki kez bu suyu içerek adet döneminizi durdurabilir yahut geciktirebilirsiniz. Evde çubuk tarçın yoksa 1 tatlı kaşığı toz tarçın yemek de keza adetinizi geciktirmekte etkili rol oynayacaktır.