Son iki aydaki halsizlik dışında hamileligim rahattı asla durmadım yerimde ay yatayım demedim deli gibi temizlik yaptım falan 😂 5.katta oturuyorum asansör yok günde 2 3 kere çıktığım oluyordu normal doguracam diye elimden geleni yaptım yani neyse. 38.haftaya çatı muayenesi oldum çatın dar normal dogum olmaz demiyorum olur ama kesigin çok olur deyince ben tamam sezeryan olsun o zaman dedim 39+2 de sezeryana alındım spinal olacaktı 4 kere omurgama o iğneyi yapmaya çalıştı canım çıktı ameliyata girerken bile öyle aglamamıştım ve spinal olmadı epidural yine aynı acıyla taktı spinal olmayınca tabi genel anestezi oldum. Ayılmam çok zor oldu nefes alamayarak uyandım hem ameliyathane ben odaya çıkınca hava verdiler. Neyse ki çok şükür kendime geldim bebegim de getirdiler. Orda herşeyi unuttum zaten. İlk gün bebegi emzirme vs gayet iyiydi. Akşama ilk yürüme için ne kadar canım acısada pıt diye kalktım yürüdüm herkes çok şaşırdı ama toparlanma süreci gerçekten size baglı. Ertesi gün hemşireler epiduralin çıkmadığını farkettiler doktorum anestezi uzmanı falan bir sürü insan geldi gelen çekiştirdi giden çekiştirdi çekiştirdikçe canımdan can gitti muhtemelen omurgama takılmıştı. Sonra 2 saat emara soktular nereye takıldığını görmek için ama emarda çıkmadı. Emar da bile müdahale edildi sezeryan halimle cenin pozisyonu almamı istediler ama yok çıkmıyo. Ve asla kimse hatayı kabul etmiyor komplikasyon diyorlar o kadar güvendiğimiz doktor bile arkamızda durmadı. Ertesi gün tekrardan ameliyata girdim epidural çıkartmak için genel anesteziyle. Çok şükür ondan da çıktım ama bebegim o kadar saat emziremeyince akşama kan şekeri düştü yoğum bakıma aldılar 4 gün yogum bakımda kaldı hem psikolojik hem fiziksel olarak iyice yorulmuştum. 4 gün sonunda bebegim izi de alıp çıktık çok şükür ikimizde iyiyiz 18 günlük olduk. Ama ne doktoruma nede anestezi uzmanına hakkım helal degil.