Nurten2610 bizim evliliğimizin başı zor geçti yaslarimiz küçüktu ama çok istiyorduk ilk yıl sürekli doktora gittim kontrol amaçlı adet düzensizliği var bende sonra hayat akışı yoğun geçti Corona, taşınma , iş değişikliği , ailevi sorunlar hayat karman karışık oldu doktora gitmedim bıraktım eşimle hep dedik hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun alacağı nefes ne zamansa o zaman doğsun dedik aylarca denedik olmadı hatta Mart ayında testler pozitif çıkmıştı o kadar sevindim ki kan verdim sonuç hüsran yokmuş test yanlış göstermiş çok üzüldüm onca zaman sonra ilk defa pozitif görmüştüm bir yanım ne kadar boşver olur desene bir yanım hep olsun diyordu benim üzerime kuzenim evlendi 1 yıl sonra hamile kaldı yeni doğum yaptı abim evlendi 1 yıl önce şimdi yeğenim doğdu 3 aylık oldu burayi yeğenimi takip etmek için yükledim o kadar sevindim ki bu 1 yıl içinde 5 tane yakınım hamile kalıp doğum yaptı hatta 2. Çocuğu yaptı insan ister istemez etkileniyor çok mutlu olurdum onların haberini aldıkça ama insanin bir yanı buruk oluyor o kuzenim bana ilk hamile olduğunu söylediğinde ağlamıştım mutluluktan mi üzüntüden mi ikiside onun adına sevindim kendi adıma olmadı diye üzüldüm öyle öyle geçti zaman hani derler ya kafadan attığın zaman oluyor hep derdim nasıl olacak o kafadan atılmıyor ki atılıyormus 2 ay önce yani Ramazan Bayramı adet oldum 3 Mayıs geldi geçti o ay o kadar saldım ki hatta bişey oldu diyebilirim bana o yatağa çocuk fikri öyle bir gitti ki sadece zevk için eşimi istediğim için gittim çok tuhaf bir aydı yani ayıptır söylemesi kafamdan çocuğu attım istem dışı sürekli eşimi istiyordum çocuk için değil şansa zaten o ay hamile kaldım geç döllenme olmuş adetler düzensiz geç döllenme 38. Gün 5.67 ile öğrendim 2 haftalıkmış o zaman normalde 4 haftalık olması lazımken şimdi 8+3 üm sata göre 10+3 olmam gerekirdi ama doktorum artık onu baz almıyoruz dedi öyle işte bu 3 yıl belli etmeden de hatta kendime bile hasretle geçti isyan etmemeye hep hayırlısını istemeye özen gösterdik burda görüyorum şu kadar aylık evliyim çocuğum olmuyor çocuğum olmayacak mı vb şeyler yazılıyor isyan ediyorlar o kadar kızıyorum ki nice insanlar var Allah korusun düşük dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik yaşayan öyle olmaktansa o acıyı cekmektense bekleyin rabbim en güzelini en hayırlı vakitte nasip eder ama yok o kadar zorluyorlar ki kendilerini olsun diye psikolojik olarak strese giriyorlar bir yandan bu yüzden olmuyor herkes için hayırlısı olsun canım rabbim hepimizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin kaza bela vermesin 🥰