han_tme1 Merhabalar Kızlar 🌺 bebeğim 14 haftalık sol tarafıma asla uyuyamıyorum ancak sağa dönünce yada sırt üstü olunca rahat uyuyabiliyorum 😣 kaçıncı haftadan sonra sadece sola uyumamız gerekiyor sırt üstü uyumam şuan içinde tehlikeli midir
oykumm_1233 han_tme1 17. haftamdayım bende sag arada sola yatıyorum ama düz yatamıyorum bi süre sonra zaten piskolojık olarak yatamıyorsun canım
moom222 han_tme1 20 24 e kdar istedgn gb yat ben öyle yaptım 24 den sorna soluma yatmaya başladım cnm 35+1 günlüğüm hiç de skinti yaşamadım halan dahabkendimi sırt üstü sola.donuk uyanık buluyorum bebeğimin hareketleri vayet yerinde kendide gayet iyi braz dinlendir sahibi solunu sırtını yatış şeklini üç dört dakkka değişerek
Demirbebek han_tme1 bebeğinizin cinsiyeti belli mi Kız ise sol da erkek ise sağda oluyor Bebeğin olduğu tarafa uzanamıyor insan
NehirinAnnesiii han_tme1 34 haftamdayim hala bi sag bir sol yatıyorum o yüzden hic kafana takma canım nasıl rahatsan öyle yat 😃
ruveyda3849 Daha çok küçük sıkıntı olmaz merak etme :) büyüdüğü zaman o nasıl isterse öyle yatmak zorunda kalıyorsun zaten 😅
han_tme1 incircekirdegi93 yaa sağ ve sırt üstü uyuyuncada kalbe olan kan akışı azalıyormuş diye biliyorum bende o yüzden korkuyorum
Marazin_annesi han_tme1 32 haftaliğim 20. Haftama kadar rahat yatıyodum her pozisyonda simdi soluma yatamıyorum sola taht kurmuş durumda 😅ama genel olarak hafif saga dönük ya birazda sırt üstü yatmak rahatlatıo
han_tme1 incircekirdegi93 evet sonlara doğ Demirbebek Aminn hepimizinki sağlıkla gelsn inşAllah 🥰🫶🏻🫶🏻
tazebiranne_hg04 han_tme1 25. Haftaya kadar istediğiniz şekilde uyuyun sonrasında sol ya da sağ tarafa yatılmalı 🙂