Meva42 Kardeşim böyle stres yapma, akışına bırak, hiç düşünme. İşte o zaman her şey daha güzel oluyor. Ben ilk gebeliğimde aynı senin gibi stresliydim ne zaman olcak ne zaman olcak diye bir yandan merak bir yandan tedirginlik. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama 2 ay 3 günlükken bebeğimin kalbi durdu. Ameliyat oldum. Sonra geçtiğimiz aralık ayında hamile olduğumu öğrendim , tabi acaba bu da öyle olur mu stresi vs. Kese oluşmuştu ama bebek oluşmadı. Sonra kanamalar ağrılar falan derken keseyi düşürdüm yine ameliyat oldum. Şuan 3. Gebeliğim. Ama bunda 0 stres. Hiç ne olacak diye düşünmüyorum. Stres yapmıyorum. Tedirgin değilim. Normal hayatıma devam ediyorum. Sonuçta hiçbir şey bizim elimizde değil. Rabbim neyi takdir ederse o olur, bu teslimiyet en doğrusu ve insanı mutlu ediyor. Sen de öyle yap şimdiden. Bizim elimizde olan bir şey yok, bu bebek dünyaya gelecekse buna hiçbir şey engel olamaz. Dünyaya gelmeyecekse de ne yaparsak yapalım gelmez.. O yüzden yapacağımız tek şey duâ etmek.. ❤️😌