Kartaaneesiii Kızlar 38+1 de bu sabah çatı muayenesi oldum ilk gebeliğim tamamen normal doğuma odaklanmıştım o yüzden üzüldüm kafam karıştı ağladım şuan ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım
Padfoot Kartaaneesiii tatlım bu kadar takılma ya ha sezaryen ha normal ne fark eder ikisinin de riskleri var sonuçta. Ağlamanı gerektirecek bir durum yok sağlıklı olarak gelsin yeter. Şahsen benim doktorum sezaryen dese sorgusuz sualsiz kabul ederim. Siz doktorunuza çok güvenmiyorsunuz sanırım. Güveniyorsanız başka doktora görünüp kafa bulandırmamanızı salık veririm.
Eslemim34 Kartaaneesiii Bana da üst kemik basık dedi ama normal doğuma engel değilmiş bebek çok fazla iri olmazsa rahat doğurursun dedi.. 8 Temmuz da normal doğurdum
Sinmalts Kartaaneesiii bence bebeğini de kendini de riske atma mutlaka başka doktorlarada muayene ol umarım sağlıkla kavuşursun
Blgnaydmr Kartaaneesiii başka doktora da görünün benim doktorum da üst kemigimin dar olduğunu söyledi ama net sezeryan demiyorum dedi çünkü doğum anında net belli olur açılır dedi o an karar verecekler
Ys35 Kartaaneesiii benim de doğumda doktor sağ taraftan iyi kurtardın dedi birkaç kesim oldu o kadar çocuk kiloluydu yoksa bi sıkıntı çıkmayacaktı özeldeki doktoruma son hafta gitmedim bile sezeryan diyecekti zayıfsın çatın dar çocuk kilolu diyecekti normal doğum istiyorsanız alternatif araştırın bence
A_syma Kartaaneesiii Benimde kemik egriligim vardi. Kilolu bebek olsaydi direk sezeryandi. Normal dogdu. Ama dogumun ortasinda dahi sezeryan ihtimalim vardi. Direk sezeryan dediyse riske atmayin. Sonucta iki turlude bebeginize kavusuyorsunuz. Onemli olan saglikla kavusmak. 🌸
Kartaaneesiii Blgnaydmr ya doktorum normal doğum önceliğimiz diyordu hep bir de baştan savma yapmadı zorladı hatta eşimde riske atmayalım diyor
Kartaaneesiii Padfoot doktoruma güveniyorum da malum toplum baskısından galiba sezaryen korkutucu geliyor birde annem iki kız kardeşim böyle bir sorun yaşamadı hep normal doğurdular bende bu ihtimali hiç düşünmedim ondan böyle affaladım sanırım insan kendini her şeye hazırlamalı
MeriHera Kartaaneesiii olabilir benim doktorumda öyle diyor bende normal doğum taraftarıyım ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Zaten başka Dr görünmeyide sizin kafanız rahatlasın diye önerdim zararı olmaz bir başka görüşü almanın
HurremSultan Kartaaneesiii bencede riske atma canım. Burada ne normal doğum diye tutturup pişman olanları gördük. Bebeğin nasil gelmek istiyorsan öyle gelsin😍
Sinmalts Kartaaneesiii yine de bir iki doktora daha görün çünkü bir can dünyaya getirmek zor rabbim yardimcin olsun ☺️
Kartaaneesiii incircekirdegi93 hurmanın açılmayı kolaylaştırdığını biliyorum da onu da yiyordum bir haftadır zaten
Kartaaneesiii HurremSultan çok doğru kabullenicem mecburen süreci en hafif şekilde atlatmaya bakacağız artık