Deletedmom73711 Nurakk_1 Aslında bakarsak ikiside şart değil ama alıyoruz işte zamane anneleri olarak😂❤️
Nurakk_1 Deletedmom73711 ah ah zamane annelerine bakarsak (yani bizlere) neler şart değil neler 😂🤗Allah affetsin alıyoruz vallahi o an mağdur olmayalım iyisi olsun diye💆😍
Deletedmom73711 Nurakk_1 Evet ya gerçi tek bebek konusunda değil genel olarakta yeni nesil çoğunlukla düzen seviyor, ben evimde de çoğu yerde organizerler kullanıyorum, diğer türlü dağınık gibi hissediyorum🙈😂
OzgeSyr_ Nurakk_1 Koroplast Fermuarlı Poşet Büyük Boy 12′li 26×28 cm https://www.hepsiburada.com/koroplast-fermuarli-poet-byk-boy-12li-26x28-cm-p-ZYKORO308217?magaza=AKSOY+MARKET-BEBEK&url_src=ios-product-detail bundan benmkı penye battanıyeyle takımı bezi eldveni fln sığdı tıkı tıkına bıkac a101 gezmiştim bulana kdr hep kucuk vardı fermuarlı buldum gayet iyi
minik_koala_ve_annesi Nurakk_1 ben valiz organizeri aldim rossmandan 55 tl di icinde 6 parca posete koymayi dusunmuyorum sonuc olarak doguma kadar havasiz olacak kiyafetler aldigim organizerin uzeri delikli hava alsin istedim tercihe kalmis fikrimi soyledim🤭
minik_koala_ve_annesi Nurakk_1 yani size kalmis birsey dogumdan sonra da kullanilir en azindan yikandiktan sonra baza alti az bisey olunca koyuverirsiniz icine
HilalEyce Nurakk_1 Valiz organizerine kendi kıyafetlerimi bez vs. koydum. Koroplast fermuarlı poşetine de bebeğin kıyafetlerini ayrı ayrı koydum. Hemşireye vereceğim kıyafeti onunla vereceğim.
Deletedmom_7 Nurakk_1 rica ederim ben ambalaj satan yerlerden kilitli poşet aldım boyunu da seçebiliyorsun ceyizimi hep onların içine koymuştum çok kullanışlı. Ebeye verilecek kıyafetleri ona koyarsın. Bebeğin yedek kıyafetlerini hurca.