1Gunes Kızlar 7+2 Hamileyim oda kokusundan esimin parfümünden bugün midem bulandı şiddetli şekilde bu vakte kadar halsizlik uyku hali vardı sürekli midem bulanıyordu ama anlikti bundan sonra ki süreç hep böyle istifra etmeli mi olacak 😔
Deletedmom83940 1Gunes 2. trimester dönemine kadar evet ama 9. ay devam edebilirde 14. haftamda azaldı şu an yok denecek kadar
-Papatya- 1Gunes kişiden kişiye değişiyor cnm benim mide bulantısı bir anda başladı 8 haftalıkken yemeği zor yiyorum markete gidiyorum maske takıyorum sokak bile kokuyor gibiydi 🤢
Deletedmom83940 1Gunes prilam kullanın fiyatı biraz yüksek eczaneden alırsanız sağlık ocağında yazdırın tanıdık eczacı varsa yardımcı olur
Vera09 1Gunes sağlık ocağına yazdırabilirsiniz reçetesiz 140tl gibi fiyatı yazdırırsanız 35-40tl civarı en son aldığım böyleydi
HilSin Allah kolaylık versin. Benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca mide bulantim olmuştu araliksiz. Şimdi ikinci gebeliğim yine aynı sikayetlerin var. Şuan 8+5, umarım bu 9 ay sürmez. Çok zor 🤢
1Gunes HilSin inşallah gerçekten şu an bile halsizlikten kalkamıyorum başım beynim çatlıyor mide bulantısı zaten durumuyor
HilSin 1Gunes tez vakitte hayirlarla geçsin. Çeken bilir. Prilam verdi benim de doktorum akşam 2 tane içiyorum biraz rahatlatiyor. Siz de Dr unuza danışıp alin.