Vera09 2prensesannesiiii yo olmadı böyle bi belirtinin olacağnı sanmyorm. adetim yaklaşınca çok canm çekerdi ama
Deletedmom727272 2prensesannesiiii olsada yormamak sağlıklı bence çünkü regl öncesi tatlı isteği de olabiliyor🤭
ikkrk91 2prensesannesiiii hic olmadi ilk baslarda belirtimde yoktu. 20. Haftalarda çikolata canim cekti onuda yulafli barlarla hallettim
2prensesannesiiii -kimkiii yaaaa 🥰 sağlıcakla alın kucağınıza 🙏🏻🥰 inşallah benimki adet öncesi tatlı krizleri değildir
Deletedmom727272 2prensesannesiiii ya inşallah değildir ama çok karışıyor belirtiler adete yakın olduğundan🫤 meme hassasiyetiniz, vücut ısınız nasıl?
2prensesannesiiii Deletedmom727272 ateş basıyor ama ben çukurovadayım 😂 buranın sıcağı cehennem sıcağı 5 günüm var göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yok Ekşime sık idrar ve çikolata krizi var bide şişkinlik🥲
Benimennembirmelek 2prensesannesiiii çikolata değil ama bal ve baklava istemiştim daha birinci ayı bile dolmadan
2prensesannesiiii Benimennembirmelek aaaaa evet şekerli şeyler gördükçe hep canım istedi lokum baklava çikolata 😂 hesaba göre ben 3+5im
eftelya_ser 2prensesannesiiii zaten 4+0 da öğrendim adet olacakmışım gibi kasık ağrısı vardı ama günümü hiç geçmediği için ben o şekilde anladım
Deletedmom727272 2prensesannesiiii Tarsus gelini olan ben🤭 Lütfen kaliteli tatlılardan ye taş kadayıf kerebiç varken çikileta ne😂
haticenurrr 2prensesannesiiii ay çikolata yerken denk geldi ama otomatik olarak bende belirti mi acaba diyordum sabahta kahvaltıda şekerli şeyler yedim ama yorumlara bakınca regl öncesi tatlı krizi hic aklıma gelmemis bile 🙈🙈🙈