Bfduam Mehtapkz evet echomardı canım. Alttan muayene gibide mi bi his olmadı? Amh iyiymiş yaş 30 luydu di mi canım? fsh nede baktı mı?
Bfduam Ecceee kurubaklagilde karbonhidratmış ve patatesi nişastalı olduğundan istememişti.0 Aynen dediğin gibi ekmeksiz doyulmuyor kalkarken daha aç kalkılıyor sofradan.
Ecceee Bfduam patatesi ben de tüketmedim ama bakliyatlarda karbonhidrat olduğu kadar yüksek protein de var..sıfır karbonhidratlı bir beslenme düzeni hem sürdürülemez hem de sağlıklı olmaz zaten..
TMD3631 Tcher123 yine de ümidini kesme bana dediler ki direk tüp bebek yapalım aşılama tutmaz şansın çok düşük diye ikinci iğneleri bile aldırdılar gonal-f ve ovitrelleyi ama çok şükür tuttu ilk denemede. Kendini strese sokma gayet normal hayatına devam et unut aşılama yapıldığını tedaviden sonra. Rabbim yardımcın olur inşallah
TMD3631 Bisra kesinlikle kullanmalısınız Mfk ürünlerini biz aşılama öncesi eş paketi kullandık eşimde bende çok etkisini gördük. Önce allahın izniyle tabi ama o takviyelerin de çok faydası oldu. Bence denemelisiniz. Tedavisiz o takviyeleri kullanıp doğal gebe kalan o kadar çok insan varki. Biz aşılama yapılacağı belliydi yine de alalım dedik aşılama yapılmadan alıp 1 ay daha kullansak belki doğal olacaktı. Allah herkese yardım etsin
Bfduam Ecceee artı eksi dengesi durumu, ketejonik diyet lowcarbondu galiba, bunu tavsiye etmişlerdi. Bazıları günlük rutinini hiç bozmadan yer içer olur, bazılarınada biraz daha zordur hep:)