Kenanizm18 Aaysee92 sıcak alan kasları gevsettigi icin düsüklere sebep olabiliyor, enfeksiyon riskide var o yuzden yasak.
gonulcelen Aaysee92 aşırı sıcak banyo bile önerilmiyor üstelik hamam enfeksiyon kapmak için müthiş bi yer😬 o sıcaklıkta ki üreyen bakterileri düşünün 😱
Azrasare Hamamın evet olur , hem buhar sıcak fazlası zararlı banyoda bile çok durmak önermiyorlar hemde hamamlar biliyorsunuz ki mikrop yuvası 😞 çok tehlikeli
Mela Canım delimisin banyoyu bile sıcak su ile yapma dedi drum bana buharlı yerde çok kalma kısa kısa duş al dedi ama ne biliyom afedersin tepkime sakin yanlış anlama benim düşük riskim var bana çok korkutucu geldi ama rahim kasları gevser sıcak suda yinede sen bilirsin doktoruna sor bakalım en iyisini o bilir
ElifKarata Aaysee92 haftan cok erken belki 37. Haftalardan sonra gidilebilir Doğumu tetiklediği için sıcak su . Ama onda bile buhardan nefesin daralabilir çarpıntı olur.
Bussraa Ben doktoruma sorup gittim ama iceride ilik kisimda yikanip kese vs yapildim ve karnima bel bolgeme dokunulmadi. Daha sonrada tekrar gitmeye cesaret edemedim zaten cok sicak havalar orasi bana boguk geldi ama dogum olsun kosa kosa gidicem. Aliskanlik oldugu icin vucutta istiyor