Gulcahan kedisever11 teşekkür ederim yarım saat mi bağlıyor lar devlette sanırım 20 dk diye duymuştum
KeremikoBayky Fatoskty devlette kanuniyi çok öneriyorlar her gün en az 60 doğum oluyormuş ekipler çok tecrübeli ordan çıkan doktorları bütün özeller kapıyor. Benim doktorum florance nightingalede o da orada uzun süre görev yapmış✨
northandmother KeremikoBayky doğum yapmadım bir kürtajim orda oldu memnun kalmıştım ilgililerdi ama acili berbat bunu iyi biliyorum 27. Haftamda bile nst ye almadan alttan muayene istedi kabul etmedim çoğu kişiye aynı şeyi yapıyorlar çok yanlış sonuçta kanama vs yok alttan bakmak doğuma kadar aşırı zararlı bir durum buna rağmen neden yapılıyor anlam veremedim
northandmother Fatoskty Ahmet Mahmutoğlu na gidiyorum yengem 2 yeğenimin kontrollerini ve doğumunu burda yaptı 31+3 uz daha doğum ücretini sormadım ama sizin bilginiz var mı medihaus da uygunmuş ama doktorumu değiştirmek istemiyorum umarım çok abartı bir fiyat vermezler
Fatoskty northandmother bir arkadaş 7000 diye duyum almış eğer öyleyse çok pahalı sürekli zam yapıyor hastahane ama doktorları iyi işte
northandmother Fatoskty aynen yaa 7000 de çok fazla ne bilim verilir ama bunun sonrası da var malum insan yarın ne olacağını hesap edemez hale geldi bugün alınan şeyi yarın almak mümkün olmuyor bazen
Mysteryyy34 Gulcahan öyle bir şey yapıyorlarsa çok iyi olur ya 1.5 ay sonra 7 aylık oluyorum zaten diğer randevuları da oluşturursa çok iyi olur yoksa 1.5 ay çok uzun bi ara geldi bana. Bide randevu saatinde alıyor mu doktor yoksa çok bekletiyor mu?
Gulcahan Mysteryyy34 randevu saatin de alıyor bir daha gittiğiniz zaman doktora söyleyin randevu için size günler versin sizde randevu oluşturan
Mysteryyy34 Gulcahan tamam canım çok teşekkür ederim bide doktor numarasını veriyor mu? Veriyorsa yazdığınızda cevap alabiliyor musunuz?
akngmzkrbck Bende Beylikdüzü Medilife a gidiyorum maalesef fiyatlar artmış ama devlet hastanelerinden randevu bulmak zor ve etrafımda genelde memnun olan duymadım başından beri aynı doktora gidiyorum. Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah🤲🏻
Gulcahan Mysteryyy34 hiç sormadım doktorun numarasıni ama gece doğumum olursa siz gelir misiniz dedim ekstra ücretle geliyormuş sanırım gece olunca
Mysteryyy34 Gulcahan anladım canım evet bende öyle duymuştum gece ekstra ücretle geliyormuş hayırlısı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻 Doğumdan sonra buralarda olursan hayırlı haberlerini beklerim 🥰
Gulcahan Mysteryyy34 amin inşallah canim hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza biz şuan 35+5 teyiz hayırlısıyla normal doğum istiyorum Allah’ın izniyle burayada yazarım
Fatoskty Betul-91-61 hastane hakkında bazıları kötü yorum bazıları iyi yorum yapmış çok kafam karıştı..
Dileee Merhabalar bende salı günü doğum yapacağım medilife da bana 3000 dediler 2 yıl önce de aynı hastanede doğum yapmıştım ondan galiba ücreti uygun tuttular
rizelipek Fatoskty bende bir kaç ay devlete gidicem bu sefer ilkinde devlet kapısı açmamıştım 🤣🤣🤣🤣 çam sakura randevu bulursan güzel ben esenler kadın doğum ve çocuk hastanesine gittim güzeldi sıra vs. Hiç yoktu girdim çıktım özeldeki gibi ilgi yoktu kanuni hastanesi de güzel Özel olarak erdem hastanesine gidiyorum güneşlide
Fatoskty rizelipek Çam sakuradan 29una aldım randevu ama kendi doktorumu istiyorum😂 bu gidişle devlette doğurucam gibi geliyor🙃
rizelipek Fatoskty orda doğum yapan arkadaşım çok memnun normal doğum yaptı ama ben doğum için devletten korkuyorum sezaryen olcam zaten ama yinede rahatlığım ağır basıyor🤦🏻♀️🤣