Mrserdur Aslında 30 haftada ufak ufak baslamisti ama 33 te mide yanmaai kasik agrisi hareketler vs falan derken geceleri uyuyamaz oldum sizde durunlae ne
eslemsi Mrserdur 38+3üm 1de uyudum 10.30da uyandim. Aralarda 2 3 kere uyandim tabi ama kizim var o yuzden biraz da. Ben uyuyorum hala. Gobegimin bi yukü yok sadece 7 kg aldim dye sanirim agirlasmadim. Migde yanmam hic olmadi bu gebelikte. Ilkinde cayir cayir yanardi sn hftalar
Minikoanne Mrserdur ya bişey sormak istiyorum bnde aynıyım sizinle ama mide bulantısı yanma bndr var sizde bulantı varmı
Tugcebanu 👋🏻 Uyumadan 1 saat önce gaviscon içiyorum ve 4 yastıkla falan anca uyuyabiliyorum mide yanması olmaması işin baya yüksekte yatmam gerekiyor
Mrserdur Tugcebanu 2 yast8k denedim boynum tutuldu hadi onu halletik kasiklarima sanci giriyor adet agrisi gibi anlik cocugun kipirtisi bi yandan 1 aycik daha uyusaydim 😀
Mrserdur eslemsi kilo bende almadim 6 kilo aldim ama mide yanmasi kasik agrilari bitiryor beni gece bide hic su icmemisim gibi geceleri hep susuyorum
Twinmommm Mrserdur ay o bende de oluyor geceleri aşırı su içiyorum sonrada tuvalete taşınıyorum oyüzden sürekli bölünüyor uykum 😔
eslemsi Mrserdur kasik agrisi magnezyum eksikligindendir. Kramp gritir mu bacagina. Bna hic grmedi. Ilk gbelikte giriyordu ama gunde 1 soda icmk ck ise yariyordu
Tugcebanu Uyumadan önce hareketlen yürü biraz evde bebis uyusun sakinleşsin sen de uyu sonra 😂benimki de mesaneme baskı yapmaktan uyutmuyor bazen de çok dönüyor hemen kalkıp yürüyorum evin içinde deli gibi 🤓🤓 simdi uyumayacağız da ne zaman uyuyacağız
Mrserdur Tugcebanu valla tan olarak oyle yapiyorum evin icinde hic atmadigim kadar tur atiyorum bana yok bebis dursa mide durmuyo😀
Tugcebanu Mrserdur sağlıklı gelsinler de varsın uyumayalım çok az kaldı zaten allah yardımcımız olsun sıcakların da etkisi olduğunu düşünüyorum ben 🤓🤓
Mrserdur eslemsi kalsiyim magnezyum hapida verdi doktorum takviye soda da iciyorum hergun bi tane kramp her zaman girmiyor bacagima cok nadir bebek kasiklarima baski yapiyor ondan canim yabiyor tahlillerimdw hepsi normal cikti mg de kalsiymda vitaminlerde