ErenArden Kızlar çok ağrılarım vardı doktor da bugün başlattı doğumumu daha başlamadı ama yatış yapıldı 2.doğumum 1 cm açılma var sadece 😧😕😕
Gelmsim ErenArden canım dinlen sancın oldukça otur kalk gücünü boşuna harcama duş alma imkanım varsa onu yap ve hurma ye
haklisinesracim ErenArden Ben 39+1 de 3 cm açıklıkla gitmiştim sancım yoktu elle muayene ede ede getirdiler sancımı ve nişanımı yatış yaptiktan 5 saat sonra düzenli sancı girdi ve 3 saat sonra da doğum yapmıştım.
ErenArden Gelmsim kendime söz verdim bende aktif güzel bir doğum yapmak istiyorum Allahın izniyle geçen doğumumda 13 saatte doğum yapmıştım öyle olmasa keşke😕
Eylulada54 ErenArden ErenArden hiç korkmana gerek yok ilk kızımda bende suni aldım 40hafta iki günlüktu doktorum daha fazla beklemeyelim istersen suni sancı vereyim doğumu başlatalım dedi sadece 1 cm acilmam vardı suni alarak doğurdum simdi keşke yine 1 cm acıdığım olsana yine suniye razıyım bunda da günüm geçsin istemiyorum açıkçası bebeğim kilolu çünkü
Gelmsim ErenArden ben ilk doğumumu6 saatte yaptım bakalım şimdi ki nasıl olacak gücünü doğru kullan ki ıkınma anında gücün yerinde olsun