doee2022 Gece yatarken hiçbir şeyim yoktu, tuvalete uyandığımda göz ve ağız kenarlarımı boynumun bir kısmını kaplamıştı. Neden olabilir ne yapmalıyım? Başına gelen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Damy_mom doee2022 güneşe çıkmış mıydınız güneş kremi kullanmadan bu süreçte güneşe çıkmayın ben krem kullandığım halde denize gittiğim de bende de çıktı kırmızı leke sonra yavaş yavaş geçti . Bir makale de okumuştum gebelik sürecinde geçmese dahi doğum sonrası geçiyormuş
mangolingo doee2022 gebelikteki hormonlardan olmuştu bana bu. reglim gecikmişti ve gebe olduğum aklıma bile gelmiyordu. yüzüm minik minik bir sürü sivilceyle kaplandı. hatta eşimle çikolata alerjisi sanmıştık 😆😆 birkaç güne kendiliğinden geçti.
doee2022 Damy_mom güneşe akşam 7 olmadan asla çıkmıyorum. Güneş koruyucu da sürüyorum muhakkak ama neden oldu bende anlayamadım 🤦♀️
znemre95 Damy_mom ahh geçen güneşe çıktım gözlerimin altları üstleri hep küçük kırmızı noktalar yüzüm yanaklarım… normalde gözlüksüz ve kremsiz çıkmam ama o gün ikisini de unuttum demek ki oluyor